Paper Mario: Sticker Star

Paper Mario: Sticker Star er ikke som andre Mario-spill, verken når det kommer til utseende eller innholdet. Miljøene ser ut til å være laget av brettet papir, og Mario og hans fiender minner om papirdukker!

Dette gjør at 3D-effekten kommer til sin rett, da det er et tydelig skille mellom hvert «lag», noe som gir deg følelsen av å stirre inn i en verden skapt av skoeskedioramaer.

Innholdsmessig skiller Paper Mario: Sticker Star seg betydelig fra andre Mario-spill som SUPER MARIO 3D LAND og New Super Mario Bros. 2. Riktig nok kan du fortsatt hoppe på fiender i dette spillet, men når du gjør det, blir du dratt inn i en bestemt kampscene. Her kan du ikke kontrollere Mario fritt, men bytter på å angripe med fienden. Dine angrep utføres ved hjelp av kommandoer (for eksempel hoppe eller slå med hammer), men i motsetning til i mange andre rollespill kreves det god timing og fingerferdigheter i disse kampene. Om du for eksempel velger å hoppe på en fiende skal du time hoppet ditt med et knappetrykk, og jo flere vellykkede hopp du utfører på rad, desto vanskeligere blir det å taime hoppene.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 66

Lansering: 07. desember 2012

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din