Bless Unleashed

Bless Unleashed er et relativt nytt konsollspill og en av de nyeste PC-utgivelsestitlene. Det er en MMORPG som betyr at sammenlignet med andre spill, har den en brattere læringskurve. Selv om dette betyr at spillets systemer og mekanikk er komplekse, kan det være avskrekkende for nye spillere.

Derfor viser vi noen nybegynnertips for å få dem i gang før du last ned fra steam.

Det finnes to typer progresjon XP

Det er to typer erfaring eller XP-målere; Nivå XP og Skill XP. Nivå XP er progresjonen spillerne får ved å drepe monstre og gjøre oppdrag. Skill XP er det de får for gjentatte ganger å bruke sine ferdigheter og oppgradere sine evner.

Ikke haste gjennom handlingen

Å skynde seg gjennom hovedoppdraget raskt og mange andre oppdrag på XP-nivå resulterer i en XP-kapasitet med lav kompetanse. Dette kan føre til høye nivåer, men lavere evner. Det er en fin måte å ødelegge en karakter i Bless Unleashed. Sørg for å alltid gjøre regionale oppdrag, da disse gir Skill XP.

Gear Score er viktigere enn attributter

Når det er sagt, kan det være en måte spillere kan slippe unna med svakere evner i Bless Unleashed, men da med en gir poeng på høyt nivå. Gear Score bestemmer hvor bra spillernes utstyr er, og det er også den beste måten å se hvor godt en spiller gjør det mot en annen.

Ikke bekymre deg for fiendtlige fiender

Bless Unleashed full av irriterende critters og fiender. De fleste av dem angriper i det lange løp og kan hindre spillere på farten. Imidlertid har de fleste monstrene en langsommere bevegelseshastighet sammenlignet med spillerne. Bare å bevege seg bort fra de fiendtlige skapningene er ofte nok fordi de ikke kan jakte på deg.

Registrer deg med en Bandai Namco-konto for en anstendig gratis mount

Hvis spillerne ønsker å bevege seg enda raskere enn fiendene, vil et mount være en god idé. Alle som kobler Bandai Namco-kontoene sine til PS- eller Xbox-kontoene sine, vil motta en gratis GOLDEN HYAENODON som finnes under Premium-varer på lager.

Gir kan ikke brytes ved festenivå null

Når du forbedrer utstyret ditt i Bless Unleashed, har det en sjanse til å bryte. Å reparere dem er kostbart. Det er imidlertid et lite vindu under forbedringsfasene til et objekt som gjør at det tåler skaden. Det ville være befestning nivå null. Forbedringen kan fortsatt mislykkes, men det er mindre kostbart enn om det er ødelagt.

Krav til varekjøring

Alle som ønsker å maksimere gear-poengsummen sin, ønsker å ta seg tid til å lese varene sine. Noen ganger kan det være spennende å kjøpe varer på markedet, men klarer ikke å sjekke runebehovene sine. I Bless Unleashed trenger noen gjenstander spesifikke runer.

Lagre stjernefrøene dine hvis du er en gratis spiller

Star Seeds er Premium valutaen i Bless Unleashed. Spillere som kjøper Star Seeds for ekte penger kan ignorere gullet i spillet. Det blir ingen mangel på det. Star Seeds er det du vil være nøysom med, spesielt hvis du ikke bruker ekte penger i spillet.

Spillet har tvunget PvP over nivå 30

Når du kommer til nivå 30, blir alle spillerne utsatt for tvungen PvP i den åpne verden, der ting går vilt. Det er en måte å deaktivere dette på, men det koster ekte penger eller Star Seeds. Det er best å forberede seg på dette nivået fordi det etter det ikke er noen vei tilbake.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]