Football Manager 2022 review

Hvis du er både spillfan, og fotballfan, så finnes det mye der ute som du kan teste ut. Det er utrolig mange gode og populære spill som handler om å enten spille fotball, eller å lede et lag. I fotball handler det ikke bare om å vinne, du skal også ha eller være en god trener, og ikke minste kunne slå de dårlige oddsene. Dette får du satt på prøve i Football Manager 2022.

Fotball er verdens mest populære sport, og folk rundt om i hele verden elsker å følge med på fotballkamper, og sjekke betting oddsen hos oddset.io. Når du ikke har noen kamper å se på, så kan du spille Football Manager, der du får muligheten til å opprette og lede et fotballag.

Om spillet

Football Manager 2022 ble utgitt i november i 2021, og har siden fått utrolig gode tilbakemeldinger. Det er et enkeltspiller-fotballspill, der du har ansvaret for å sette opp og drive en fotballklubb. Spillet er utviklet av Sports Interactive, og utgitt av SEGA. Spillet er perfekt for deg som er glad i fotball, og som Ønsker å utfordre dine egne lederferdigheter. Du kan teste ut en demo av spillet gratis, eller laste det ned til både Apple og Windows for €54,99. La oss ta en nærmere titt på selve spillet.

Spillbeskrivelse

I fotball manager har du hele 123 fotballigaer å velge mellom, og det er opp til deg å sette opp en klubb og lede den på en smart måte. Her må man også regne med store og små budsjetter, og justere kjøpene sine deretter. Det kan være man ikke kan få alt det man ønsker, men man må likevel jage etter gode resultater. Med en god sammensetning, og gode lederkunnskaper, så kan klubben din nå toppen! I Football Manager gjelder det også å bygge et støtteapparat som kan hjelpe med rekrutering, spillerutvikling og alt imellom. Disse kan hjelpe deg med sin ekspertise mens du takler utfordringene som trener.

Å velge spillere

Når det kommer til valg av spillere, har du et enormt utvalg. Ta en titt i Football Managers database og du vil finne over 500 000 spillere som du er vant med å se på banen i virkeligheten. Blant disse spillerne kan du lete deg frem til talenter, og finne ut av hva som er den beste sammensetningen for ditt lag. Spillet kan variere stort, ettersom det er opp til deg hvordan du ønsker å spille det. Du setter opp klubbens fotballidentitet, og en taktikk som gjør at spillerne kan yte på best mulig måte!

Konklusjon

Football Manager 2022 er et spill med mange lag og nyanser. Du kan selv, til en viss grad velge hvordan spillet skal utarte, ettersom du kan sette sammen lag, ordne taktikken, og lede spillerne slik du ønsker. Det er også et enormt stort utvalg av spillere, noe som definitivt gjør rekrutteringsjobben mye morsommere.

Hvis du synes det hørtes ut som et spennende spill, så kan du selv teste det ut gratis på nett, eller kjøpe det for å få uendelig med Football Manager spilling!

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]