Her er spillene du bør ha på telefonen din

For hverdagsspillere så er en smarttelefon helt ypperlig. Det er fordi det finnes så enormt mange spill du kan velge mellom, og du finner stort sett noe i alle kategorier. Dette kan enten være spillene du bruker litt tid på en gang, eller spill du har over lengre tid. Det skal sies at man ikke finner de mest avanserte spillene her, og hvis man virkelig vil utfordre seg på typen e sport, så skal man nok heller skaffe seg en ordentlig gaming-pc. Men i dette tilfellet retter vi oss til de som bare vil spille litt på mobilen når de har tid til overs.

Apper er ikke noe nytt, og morsomme spill kommer hele tiden ut. Det er likevel noen gamle klassikere som vi fortsatt blir nødt til å anbefale, rett og slett fordi de er gode selv etter mange år på markedet. Når man spiller på telefonen, er det greit å ha mobiltilbehør som gjør opplevelsen bedre. Dette kan for eksempel være lange laderledninger, høretelefoner eller et stativ til telefonen. La oss ta en titt på noen morsomme spill til smarttelefonen.

Candy Crush

Dette er vel det et av de aller mest populære spillene i app form, og de aller fleste har forsøkt å vinne det søte spillet før. Her handler det om å lage sukkertøy-kombinasjoner på et brett med fargerike drops og godteribiter. Klarer du de forskjellige utfordringene så kommer du opp i nivå. Det er en god mengde nivåer her, så du skal nok ikke være redd for å bli ferdig med det første. Snarere tvert imot! Noen har faktisk gitt opp midt i en bane fordi det er tilsynelatende umulig. For et spill som handler om godteri og søte figurer, så er det jammen meg ikke alltid så enkelt!

Plants vs. Zombies

Dette er spillet for deg som liker å spille dg oppover i nivåer, som gradvis blir vanskelig. Samtidig må du være glad i både zombier og planter, for, som navnet foreslår, er det nettopp dette spillet handler om. Her eier du et hus og en hage som stadig bli invadert av menneskesultne zombier. Det er din oppgave å beskytte huset og deg selv.

Dette gjør du ved å samle sollys og plante levende planter som har hver sine egenskaper. Noen blokkerer zombiene i en periode, mens andre skyter de med kanoner. Utover i spillet kommer det mer og mer avanserte Zombier, som krever at du har tunga rett i munnen, og de grønne fingrene klare, slik at de ikke rekker å sette fingrene i deg.

Homescapes

Det siste spillet vi skal se på er et som kan minne om Candy Crush, men her samler du opp poeng som du kan bruke. Det gjør spillet litt mer interessant. I Homescapes har du bitt tildelt et falleferdig hus, som trengs å pusses opp. For å få poengene du trenger til dette må du klare baner. Du kan selv velge hvilke farger innredningen skal ha, og hvilke blomster og planter du skal ha i hagen. Dette er et spill man fort kan bli avhengig av!

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]