Bør Atlantis Odyssey være blant toppspillene?

Du har kanskje fått med deg det populære spillet Atlantis Odyssey som «trender» for tiden. Dersom du ikke har fått det med deg, frykt ikke, vi skal fortelle deg litt om hva det går ut på.

I denne artikkelen skal vi gå igjennom spillets funksjoner og til slutt vurdere om vi er enig i at dette skal være en av toppspillene hos AppStore for tiden. Du kan selv teste ut spillet og se om du er enig i vår vurdering. Spillet kan du finne gratis i AppStore eller Google Play.

En god story med god grafikk  

Atlantis Odyssey er som sagt blant toppspillene hos AppStore for øyeblikket og spillet har faktisk ligget der en stund. Spillet går ut på at du er en karakter, Nicole, som sammen med sin reisekamerat Robert på magisk vis lander på en øy ingen kan forstå. Dere er eventyrere, men kommer fra den verden vi kjenner i dag. De to reisekameratene havner på en øy de ikke kan forstå. Her er det magiske krefter og øyboere som har en helt annen kultur enn den vi kjenner igjen fra vår egen verden. Klarer du å skaffe nok mat på campen og klarer du å samle nok krystaller og materiale slik at du kan løse øyas mysterier?

I dette spillet starter du med en veldig enkel camp. Første gang du spiller så vil du ha en del energi slik at du kan spille en stund før du går tom. Med andre ord får du bygget opp en nokså grei camp før du går tom for energi. I campen får du mulighet til å bygge opp hønsegårder og verksteder slik at det blir lettere for deg å produsere ressursene du trenger for å klare oppdragene underveis. Du må bruke energien din på å kutte ned trær, bekjempe rare skapninger og bane vei gjennom vanskelig terreng for å redde beboerne på øya.

Energien går fort tom  

Spillet er veldig godt grafisk, og historien er både spennende og god. Her får du varierte oppdrag som gjør at spillet sjeldent blir kjedelig. Det vi derimot ikke er så fornøyde med er hvor mye energi det etter hvert krever av karakterene å gjennomføre oppdragene. Det kan ta deg dager å komme deg gjennom en landsby fordi det krever så mye energi å kutte ned trær eller knuse steiner. Vi forstår selvfølgelig at dette er fordi spillutviklerne ønsker at du skal kjøpe mer energi, men etter vår mening skal du ikke trenge å lese deg opp hos Aksjeskole.com for å kunne ha råd til å spille ferdig.

Spillet er ganske avhengighetsskapende, og det kan for mange være fristende å betale for å få mer energi slik at man klarer oppdragene raskere. Dette kan fort bli dyrt og det er ikke noe vi ønsker for spillerne som benytter seg av vår nettside. Det er vel og merke greit å påpeke at det tar litt tid før energien ikke rekker langt, så du kan spille en stund før det blir et problem.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]