Sportsbegivenhetene du kan glede deg til å se i sommer

Sport er en helt fantastisk ting, og de aller fleste er glade i å ta en titt på det innimellom. Det kan enten være live fra en tribune eller i en sportshall, eller du kan se det hjemme. Over sommeren er det flere spennende sportsbegivenheter du kan gled seg til, som kommer til å gjøre ukene med ferie enda bedre.

Vi nordmenn elsker å se sport, og det har nok noe med de mange gode utøvere vi har rundt om i sportsverdenen. Nordmenn er kjent for å være gode på ski, og vi er jo tross alt født med de på beina, men i den siste tiden har vi også gjort det bra i mange andre grener. Det er blant annet tennis, golf og fotball.

Å tippe på sport

Hvis du er glad i å se på sport, og synes det er spennende med risiko og gjetting, så kan sports tipping være perfekt for deg. Det blir også kalt sports betting, og det har blitt utrolig populært den siste tiden. Her er det opp til deg å tippe på hva som kommer til å skje i løpet av en kamp eller en annen sportsbegivenhet. Det kan for eksempel være hvem som vinner, hvor mange mål som blir scoret i første omgang, eller hvem som scorer det aller første målet i kampen. Dette gjøres på nett hos en rekke forskjellige sider. Det er viktig at du velger en god bettingside som lar deg tippe på sporten du liker aller best, og du kan også finne sider som gir deg bonuser og tilbud. Du burde sjekke ut en unibet bonuskode før du velger og begynner å spille, slik at du vet at du er på den beste siden.

Nations League

En av de mest populære sportene i verden er også den utrolig mange tipper på. Det er selvsagt fotball, og det er mye av det som du kan glede deg til i 2022. Til vinteren er det jo fotball VM, og nå i sommer spilles kvalifiseringer og ikke minst Nations League. I år spilles den tredje sesongen av ligaen, og det er herrelandslag fra de 55 medlemsforeningene i UEFA som er med. Kampene spilles fra juni til september.

Formel 1

Hvis du er en formel 1 fan så har du nok fått med deg at racene er i full gang. Det har allerede blitt kjørt en rekke race, og de holder på helt til høsten. Det betyr at du kan få med deg spennende formel 1 kjøring hele sommeren, blant annet når de skal kjøre i Canada fra den 17 til 19 juni, eller i Storbritannia mellom 1-3 juli. Disse racene vil du virkelig ikke gå glipp av.

Tour de France

For mange blir det ikke ordentlig sommer før Tour de France begynner. De legendariske sykkelrittene tar seg rundt om i Frankrikes veier, på alt fra høye fjellstigninger til smale brosteinsgater. Her har vi blant annet sett Tor Hushovd briljere en rekke ganger, og det slutter aldri å være utrolig spennende. I år starter det hele den 1 juli, og de sykler frem til den 24.

Fotball EM for kvinner

Helt mot slutten av fellesferien er det kvinnene sin tur å vise hva de er laget av. Mellom den 6 til den 31 juli spilles fotball EM for kvinner, og vi er alle spent på ås e hvordan de forskjellige Europeiske landene kommer til å gjøre det. Vi holder som alltid en knapp på at Norge kan gjøre det bra i år.

Dette er bare noe av det du kan forvente fra sportsverden denne sommeren, så her er det bare å skrive det ned i kalenderen.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]