Destiny 2

Destiny 2 er et gratis shooter-spel som kombinerer den tradisjonelle shooter-opplevelsen med elementer fra rollespill og MMO som du kan last ned fra Steam. I den spiller du som en verge, en mann gjenoppstått av lyset fra en paracausal kalt Traveler. Den reisende har gitt oss Lysets gave slik at vi kan forsvare oss mot krefter som ellers ville ødelegge oss. Vi oppnår dette ved å gå på kampanjer for å eliminere nye trusler, kjøre streikeoppdrag mot fiendtlige fraksjoner og starte raid der sikkerhetsvakter presser dypt inn i fiendens territorium for å ta ned ekstremt farlige sjefer. Foresatte skjerper også ofte ferdighetene sine ved å kjempe mot hverandre i The Crucible, og Guardians som liker å kjempe mot menneskehetens fiender mens de går opp mot andre foresatte, vil synes Gambit er morsom.

Når spillere deltar i disse aktivitetene, får de nye våpen og rustninger (hvorav noen til og med kan være eksotiske, som er den sjeldneste typen utstyr i spillet) som de kan bruke. Hvert våpen og rustningsstykke kommer med forskjellige fordeler og statlige hjul hver gang de faller, og gir forskjellige utstyr og lar spillerne jakte på hjul som passer deres spillestil.

Disse dråpene vil også øke strømnivået ditt jevnt når du utstyrer eller innpoder dem i ditt nåværende utstyr til du når effektnivå 1270. Fra nå av er det nødvendig med kraftig og pinnacle-utstyr for å klatre videre. Kraftige og Pinnacle-dråper kan tjenes fra nesten alle aktiviteter i Destiny 2, og mulighetene for å betjene dem gjenopprettes ukentlig.

Tre klasser

Spillere kan velge mellom tre forskjellige klasser: Titans, Hunters og Warlocks. Titans er en frontlinjeklasse med fokus på holdbarhet, jegerne er raske og smidige og har vekt på mobilitet, og Warlocks kan svekke fiender og helbrede allierte. Hver klasse har 10 forskjellige underklasser som du kan velge mellom og bytte mellom når som helst, noe som gir deg mange alternativer.

Miljøer

Destiny 2 er presentasjonsmessig plettfri og har utallige fantastiske miljøer, utmerkede visuelle effekter, kvalitetsanimasjoner og et utrolig lydspor. Destiny 2: Beyond Light introduserte til og med væreffekter med utgivelsen av Jupiters frigitte måne Europa. Utviklerne har bekreftet at det også er planer om å bruke væreffekter på fremtidige steder. Destiny 2 har også et av de beste skytespillene, ikke mange andre spill har til og med kommet i nærheten av å slå det.

Slik kommer du i gang

Det har aldri vært enklere å komme inn på Destiny 2 i 2021. Selv om det tidligere hadde vært vanskelig for nye spillere å komme inn i handlingen, gjorde Bungie prosessen mye bedre ved å legge til en rekke «New Light» -oppdrag som nye spillere kan bruke som en tutorial (returnerende spillere kan få disse oppdragene fra Quest Kiosk i The Tower). Disse oppdragene introduserer spillere til det grunnleggende i Destiny 2, inkludert generelle kamper, evner, byttedyr, spillmoduser og karakterer. Totalt sett gir New Light-oppdragene en flott introduksjon til spillet, selv om det faktum at de bare har bikube betyr at du ikke vil forstå mye om de andre fraksjonene som Fallen eller Vex når du går inn i hele opplevelsen.

Spill forbedringer

En annen stor forbedring Bungie gjorde under Destiny 2 År 4 var beslutningen om å redusere hvor mye Power Level-grensen steg for hver nye sesong. Tidligere økte nye sesonger grensen med 50, men nå øker de den bare med 10. Dette gjør det mye enklere for spillerne å nå sluttspillet fra de 1100 Power Level-etasjene som nye spillere for øyeblikket starter på.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]