Warframe

Warframe er en av de mest populære gratis-å-spille titlene på markedet, med mer enn 50 millioner registrerte kontoer på alle tilgjengelige plattformer. Spillet ble først lansert i 2013 og har fortsatt å vokse gjennom årene og har samlet en imponerende mengde innhold, og holder samfunnet engasjert og aktivt. Dette betyr at det er mye å lære før du last ned fra steam.

Punkthopping og grunnleggende kontroller

Den første nye spilleren vil legge merke til om Warframe er hvor raskt spill sammenlignes med andre titler. Dette spillet handler om hastighet og smidighet. Å lære å bevege seg effektivt rundt på kartet bør være din første prioritet.

Stjernekartet og historieoppdragene

De første oppdragene du spiller i Warframe vil introdusere deg for Star Chart – et viltvoksende nettverk av planeter og andre himmelske steder som er hjem til alle oppdrag i spillet. Mange eksperter vil anbefale at nye spillere opptar sine første dusin timer med å rydde hver node på dette kartet.

Grunnleggende håndverk

Det er her mange mennesker raskt blir overveldet. Ved første øyekast ser Warframes produksjonssystem ut som et intrikat rot. Det er våpen å bygge, komponenter å produsere, ressurser å samle og en markedsplass som tilbyr et svimlende antall varer.

Når du forstår hvordan produksjonen fungerer, vil du imidlertid innse at det er ganske enkelt:

  • Få en blåkopi av valget ditt som kan kjøpes på Marketplace med kreditter og platina, eller som du finner i løpet av spillet.
  • Gå bort til støperiet. Her kan du se på skissen og hvilke ressurser som trengs for å lage objektet.
  • Ressursene varierer etter sted, men vanlige ressursfall vises på Stjerne-diagrammet før et oppdrag startes.
  • Start produksjonsprosessen ved støperiet. Du må vente på at objektet skal bygges og tidene varierer sterkt avhengig av verdien, fra noen få sekunder til dager.


Oppgraderinger av Mastery, Mods og Warframe

Warframes progresjonssystem er også en kilde til forvirring for nykommere. Oppdrag vil indikere nivået av fiender på kartet, men det er ikke en perfekt sammenheng med noe antall ervervet av spilleren. Med andre ord, en Mestringsrangering på 5 betyr ikke at du er en god match for nivå 5 fiender. I stedet må du bare spille spillet og oppdage hvilke fiender du kan håndtere basert på utstyret ditt. Her er det du trenger å vite:

Mestringsrangering: Dette er nummeret som vises ved siden av spillerikonet ditt. Det øker etter hvert som du blir mer dyktig med alle slags våpen / utstyr i spillet og jobber deg gjennom Star Chart. Du må bestå en kort mestringsrangeringstest for å gå videre til neste nivå.

Våpenrangeringer: Hver gang du bruker et våpen, tjener du litt affinitet eller erfaringspoeng. Få nok affinitet, så rangerer du våpenet. Det meste av utstyret kan rangeres opptil 30, og hver gang det rangeres, blir det kraftigere – og bidrar til din Mestring.

Mods: Dette er komponenter som kan brukes til våpen og utstyr for å forbedre sine evner. Hver gang en pistol går opp, kan den holde noen flere mods. Noen mods er definitivt bedre enn andre, men de første timene bør brukes til å oppgradere mods som du liker å bruke.

En uutforsket verden

Vi hater å si det, men vi har knapt skrapet Warframes overflate i denne guiden. Mengden innhold som er tilgjengelig i dette spillet er virkelig svimlende. Men alt vi diskuterte ovenfor bør gi deg et godt grunnlag for dine eventyr.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]