Disse spillene må du teste for iPhone i 2022

Det finnes et hav av gode spill for telefonen, men det er ikke alltid like lett å vite hvilke spill man faktisk skal teste ut. Derfor har vi laget en liten oversikt over spill du er nødt til å teste ut i løpet av det nye året. Vi har delt spillene inn i forskjellige kategorier slik at det skal bli enklere for deg å få en full oversikt og ikke minst slik at du kan bla deg rett ned til ønsket kategori dersom du er sikker på hva du vil ha.

Gode spill med gode historier

Om du elsker Harry Potter filmene er du nødt til å teste ut Harry Potter: Hogwarts Mystery. Dette spillet lar deg lage din egen magiker og lar deg leve ut det beste livet på Galtvort. Finn hemmelige ganger, hjelp Gygrid og slott mot onde makter mens du forbedrer dine magiske evner. Dette spillet passer for både unge og eldre og spillet har en utrolig god storyline slik at du enkelt blir revet med.

Om du er glad i mysterier er Murderer in the Alps også et supert spill du bør sjekke ut. Her skal du løse forskjellige mordgåter i forskjellige landsbyer i Europa og du begynner ganske åpenbart i Alpene. Historien er spennende og god, og du er nødt til å hjelpe innbyggerne med å løse de mage mordene som foregår i landsbyene. Finn skjulte objekter, løs gåter og løs til slutt de vanskelige sakene.

Enkle spill å spille på farten

Av og til er det deilig med spill som ikke krever så mye energi eller tenking. Bubble Buster er det perfekte spillet for deg som trenger litt tidsfordriv, men som ikke ønsker et spill som krever all verdens strategi. Her kan du komme deg gjennom et hav av forskjellige levels for å til slutt bygge opp en landsby. Noen nivåer er vanskeligere enn andre og vi kan love deg at du kan bli gæren om du ikke får det til – men, det går jo heldigvis som oftest til slutt.

Et annet spill du kan teste om du ønsker å fokusere litt mer, men som ikke krever så mye strategi er Going Balls. Her skal du føre en ball gjennom forskjellige labyrinter i håp om å få den hele veien til mål. Her skal du hoppe, trille, dytte og åle deg forsiktig gjennom forskjellig nivåer høyt over bakken. Klarer du å få ballen helt i mål?

Klassiske spill

Ønsker du litt mer klassiske spill som du for eksempel kan spille på hytta eller på lange bilturer når du ikke har tilgang til nett? Da har vi funnet et perfekt alternativ til deg. Play Magnus er et morsomt sjakkspill der du kan spille mot Magnus Karlsen i forskjellige aldre. Datamaskiner har gjort det mulig å gi motstanderen din samme nivå som Karlsen har hatt gjennom livet. Det kan være frustrerende å slite med å slå en 6-åring, men samtidig får du pusset støv av gamle ferdigheter. Klarer du å slå han?

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]