Anmeldelse av FIFA 22

Når det kommer til fotballspill, er det et spill som troner over alle de andre og det er FIFA. Selv de som ikke interesserer seg for fotball i det hele tatt har hørt om dette spillet og dette er ikke en tilfeldighet. Det er nemlig et av verdens største og ikke minst aller mest populære fotballspill, som hele tiden kommer med nye og spennende versjoner sånn at man kan følge utviklingen av de lagene man spiller med. I denne artikkelen skal du få en anmeldelse av den nyeste versjonen av spillet, nemlig FIFA 22.

Alle har sine egne interesser og uansett hva de er, finnes det måter å finne spenning i hverdagen som passer sammen med disse. Noen synes det er spennende å spille på sportsresultater eller synes det å sjekke tipperesultater, lese bøker eller å se filmer og serier gjør hverdagen mer spennende, men en interesse som mange deler er fotball og ikke minst fotballspill! Dette er en interesse som man deler på tvers av alt annet, og derfor er det ikke så rart at utviklerne av FIFA legger så mye energi i å optimere dette spillet.


FIFA 22

FIFA er et spill som mange elsker, og faktisk har det over hele 17 000 spillere, mer enn 700 lag og ikke minst over 90 stadioner, 30 ligaer og mye mer, så det er ikke så rart. Spillet gjør det nemlig mulig å virkelig skreddersy opplevelsen din og det er det mange som liker. Football manager er et annet spennende fotballspill som kan funke fint sammen med FIFA, så hvis det er interessant for deg, så last ned fra Steam.

Når man spiller FIFA 22 vil man oppdage at grensen mellom spill og virkelighet har blitt visket ut enda mer enn det var før. Dette er en av de tingene som har blitt oppgradert i denne versjonen. Versjonen inneholder flere fundamentale fremskritt og innovasjoner i hver av de mange forskjellige modusene, som gjør at det er mulig for de som spiller å virkelig fordype seg i spillet.

FIFA 22 byr på 4 forskjellige moduser du kan kose deg med, nemlig:

  • Spillmoduser: der du kan leve ut drømmen din enten som manager eller spiller. Her kan du kontrollere alle aspekter av det å lede et lag og det er en mulighet mange setter pris på, fordi det gir deg følelsen av å være leder av et lag, eller være spiller på et av lagene du kanskje hadde drømt om å spille på.
  • Volta Football: modusen der du kan spille fotball rundt omkring i verden på forskjellige gater og fotballøkker, noe som er en spennende måte å spille på.
  • FIFA ultimate team: modusen som er den aller mest populære blant de som spiller FIFA. Her kan du bygge drømmelaget ditt og sette ditt eget preg på laget både på og utenfor banen.

Spillet får virkelig poeng for å være utrolig autentisk i alle funksjonene og gir en følelse av å virkelig være der og spille, og mer kan man nesten ikke kreve av et fotballspill.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]