SHIFT 2: Unleashed

Fra det helt nye hjelmkameraet til ekte fysikk og kollisjoner – SHIFT 2 UNLEASHED leverer all brutaliteten og spenningen du forventer av et ekte racerløp og gir deg en banebrytende og autentisk opplevelse.

Den kritikerroste SHIFT-serien er tilbake på banen med SHIFT 2 UNLEASHED. Tidenes mest innovative racingopplevelse gir deg intensiteten i å sitte bak rattet og duellere med andre førere.

Et nytt nivå av innlevelse – Opplev intens førstepersonsracing som aldri før. Det nye hjelmkameraet gjenskaper realistiske hodebevegelser og gir en fantastisk fartsfølelse. Len deg inn i hjørner, føl kraften i hvert eneste sammenstøt, hver bulk og hver krasj, og kjenn vibrasjonen i førersetet.

Virkelig realistisk racing – SHIFT 2 UNLEASHED omdefinerer racingsimulatorsjangeren ved å gi deg ekte atmosfære fra løpsdagen. Fra autentiske biler og realistisk kollisjonsfysikk til krevende nattkonkurranser og en slitt look på biler og baner – SHIFT 2 UNLEASHED overser ingen detaljer når det leverer den mest autentiske racingopplevelsen så langt. Med FIA GT1 World Championship og GT3 European Championship, i tillegg til førere fra den ekte verden, ekte baner og ekte biler, er dette morgendagens simulator for dagens adrenalinsugne førere.

Fantastisk karrieredybde og variasjon – Lås opp nye elementer og delta i flere racingdisipliner på veien mot å bli FIA GT1 World Champion. Med alt fra nye utholdenhetsløp til løp med muskelbiler og retrobiler – SHIFT 2 UNLEASHED gir deg fleksibilitet til å velge en fremdrift som passer den individuelle racingstilen din. Kjemp om plasseringer, dominer motstanderne og slå rundetider hver gang du kjører – kampen er ikke over ved målstreken, den forsetter gjennom hele karrieren.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 80

Lansering: 31. mars 2011

Utvikler: Slightly Mad

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din