Pro Evolution Soccer 2011

PES-serien har lenge vært anerkjent for å tilby utrolig realisme og kontroll, og PES 2011 vil på ny styrke serien med de mest avanserte funksjonene, kontrollmuligheter, og animasjoner for å gjengi virkelig fotball.

Sentralt i den totale spillfriheten, introduserer PES 2011 en energi-bar for hver spiller som tillater brukeren å bestemme den eksakte styrken og plasseringen av alle pass og skudd. Baller kan nå spres absolutt hvor som helst med fullstendig nøyaktighet, med lange baller opp i verdensrommet, korte går til fot og intrikate en-to og to slik at spilleren kan diktere og kontrollere tempoet i en kamp.

Denne friheten i spillet er også utvidet gjennom nye AI-rutiner som er utformet for å plassere hver bevegelse og avgjørelse i spillerens hender. AI vil nå ikke lenger gripe inn i forbindelse med kamper, brukere må nå oppfatte og reagere på trusler, og sentringer vil ikke automatisk komme til nærmeste spiller. I stedet vil helt nye rutiner gi full kontroll både for spilleren og deres handlinger slik at det gir spilleren sublim kontroll over alle bevegelser.

User rating: 1

Score rating: 10

Average rating: 10

Score: 67

Lansering: 8. oktober 2010

Utvikler: Konami

Utgiver: Konami

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din