Need for Speed: Undercover

Du trodde aldri det kunne ende slik—en ren jaktsituasjon der du er byttet. Og jegeren. Nå må du sette deg bak rattet og risikere alt for å infiltrere et nådeløst internasjonalt forbrytersyndikat og ødelegge dem.

Mannen du er etter er sinnsyk bak rattet, og han kjører som om livet avhenger av å flykte, noe det kanskje gjør. Han har alle svarene du trenger – du må få fatt på ham. Det sier seg selv at politibilene i bakspeilet ikke kommer til å gjøre tingene lettere for deg. Du trenger all din erfaring—alt det du har av ferdigheter—for å stikke fra lovens lange arm, fange fienden og finne sannheten som stanser denne jakten en gang for alle.

– Kjør i en actionfylt historie der jakt og svik er hovedingredienser. Ta jobber og kjør løp for å bevise deg selv når du infiltrerer og nedkjemper et internasjonalt krimsyndikat.
– Få bort politiet og andre når du nedlegger byttet ditt i høy fart i risikofylte biljakter. En ny og svært forbedret AI sørger for mer aggressivt og intelligent politi som fokuserer på å ta deg kjapt og på hvilken som helst måte.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 50

Lansering: 20. november 2008

Utvikler: EA Games

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din