Lord of the Rings: Conquest

I dette actionstrategispillet kan spillere kjempe for de gode eller onde i de største stridene fra Ringenes Herre-filmene. Med Battlefront-formatet kan du bytte mellom forskjellige figurer for å tilpasse forholdene eller spillerstilen.

Gjenopplev de kasotiske og fengslende stridene fra filmene og finn ut den beste måten å håndtere utfordringer og bekjempe fiender. Spillere kan begynne å kjempe for de onde i online-flerspilling. For første gang kan du spille som en ond figur i det nye Onde-felttoget. Ta opp kampen etter at Frodo mislyktes i å ødelegge den ene ringen; det er god å være ond!

Den omtalte Battlefront gameplay kan spillere velge å slåss som kriger, bueskytter, trollmann eller speider i nærkamp eller distansekamp

Velg en allianse og kjemp mot andre på nettet i 16-spillermodus, eller samarbeid i et felttog med andre spillere i 4-spillermodus.

Del skjermen med opptil 4 spillere, alle mot alle eller 2 mot 2.

Mengden av figurer og våpen setter preg på spillet og spilleopplevelsen: Helter, ulver, Enter, Oliphaunts, troll, Balrogen, Nazgul, ballistaen, og mye mer!

User rating: 5

Score rating: 21

Average rating: 4.2

Score: 36

Lansering: 15. januar 2009

Utvikler: Pandemic Studios

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din