FIFA 10

Et avansert FIFA 10 inneholder gameplay-forbedringer basert på reaksjonevne og intellegens, i tillegg til et fullstendig gjennomtenkt Karrieremodus som inkluderer over 50 store forbedringer. Er du klar for dette?

Disse forbedringene og mye annet leverer en ny standard for realisme, i det FIFA 10 fortsetter å sette nye høyder i både innovasjon og gameplay som den mest fullstendige fotball-simuleringen noensinne.

På fotballbanen har de viktige grunnprinsippene av gameplay blitt forbedret for å sørge for at FIFA 10 reflekterer realistisk fotball, som gir en mer avansert ballkontroll og fysisk spilling. I angrep kan spillere mer effektivt analysere spillerom, bue løpene for å holde seg innenfor offside-feltet, danne pasningslinjer og utføre flere variasjoner av angrepsalternativer. I forsvar kan nye forsvarsalternativer som posisjons-prioritering få forsvarere til å dekke farlige spillerom som lagkamerater har mistet. I tillegg, vil sklitaklingsmarkering, pressmarkering og forbedret klareringslogikk bringe nye valg som gjør forsvarspilling til en taktisk ferdighet i FIFA 10.

Tre helt nye forandringer endrer opplevelsen på spillerstyringen i FIFA 10. Det første 360°-driblesystemet gir spillere bedre kontroll på ballen, som får dem til å finne spillerom mellom forsvarerne som tidligere ikke har vært mulig. Ved å bruke en helt ny animasjonsteknologi, kan dyktige driblere møte en forsvarer og utføre sidestilte og hurtig-reagerende dribleferdigheter for å komme forbi. En fornyende konsept med navnet, ”Freedom in Physical Play” vil spillere få muligheten til å utføre bredere dribleferdigheter og ny sammenstøtskonflikt som skaper en varierende, mindre forutsigbar og forlenget kamp om ballbesittelse mellom dribleren og en forsvarer.

User rating: 2

Score rating: 16

Average rating: 8

Score: 84

Lansering: 1. oktober 2009

Utvikler: EA Sports

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din