Far Cry 2

Spillern sendes til et sentralafrikansk land for å ta av dage Jackalen, en mystisk type som har gjenopplivet en konflikt mellom leiesoldater, en konflikt som setter tusenvis av menneskeliv i fare.

Spiller sendes til et sentralafrikansk land for å ta av dage Jackalen, en mystisk type som har gjenopplivet en konflikt mellom leiesoldater, en konflikt som setter tusenvis av menneskeliv i fare. Hovedfunksjoner Dunia Engine – det prisbelønnede Ubisoft Montreal dev-team har skreddersydd denne nye spillmotoren for Far Cry 2. Den leverer de mest realistiske destruerende miljøene, utrolige spesialeffekter, som dynamisk ild og stormeffekter, sanntids dag- og natt-sykluser, dynamisk musikksystem, ikke-skriptet fiende-AL og mye mer.

Flammehav – føl heten fra den mest realistiske brannen som noen gang er sett i et videospill! Bruk vind og spredning for å omringe og føre fiendene i en felle. Grip en molotovcocktail eller flammekaster og se brannen brenne alt liv ut av alle levende vesener. Opplev og lær hvordan du kan bruke denne fantastiske nye funksjonen, som gir en helt ny dimensjon til FPS-gameplay.

Destruerbart miljø – tenk ikke lenger på hindringer, da alt kan brytes ned og endres, selv i flerspillermodus! DUNIA spillmotors RealTree-teknologi leverer dessuten det mest realistiske naturskadesystem noensinne.

Åpen verden – opplev ekte frihetsfølelse mens du streifer omkring på mer enn 50 km2 uten noe vedheng. Aldri har vel et spill gitt så mye frihet til spillerne! Opplev Afrika som om du var der – kontinentet blir levende, takket være en kombinasjon av grundig kunstneriske studier og nestegenerasjons teknologi.

Et stort eventyr og timevis med sidequest – opplev krig i dens råeste form! Kjemp for to rivaliserende fraksjoner, velg din egen vei og finn frem til ditt hovedmål ved å bruke alle nødvendige midler. Opplev denne gigantiske verden og spill mer enn 70 sidequest for å oppnå hjelp, nye våpen og kjøretøy!

Kjøretøy – fly, kjør, løp, gli og seil over en enorm åpen veden med seilefly, transportvogner, biler, båter og mye mer.

Flerspiller – utfordre dine venner i Far Cry 2, men pass ryggen, for du vet aldri hvem som er dine egentlige venner og hvem som kan svikte deg! Alle tekniske egenskaper for enmannsspill er også tilstede i flerspillermodus, så det som kan ødelegges i SP kan også ødelegges i MP. Alle de modus folk elsker å spille, pluss noen nye.

User rating: 2

Score rating: 17

Average rating: 8.5

Score: 71

Lansering: 24. oktober 2008

Utvikler: Ubisoft

Utgiver: Ubisoft

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]