Dirt 3

DiRT3 har mer enn dobbelt så mange baner som 2009-hiten. Du starter som profesjonelle sjåfører på toppen av sin rallykarriere, og spillet byr på mange muligheter for å briljere med sine ferdigheter i kjøreoppvisninger à la Gymkhana.

Denne kritikerroste rally-franchisen kommer nå med en tredje utgave i serien. DiRT3 byr på flere biler, settinger, løp og arrangementer enn noen gang tidligere, inkludert mer enn 50 rallybiler som representerer det aller ypperste fra femti år med rally.

Løpene i Finland foregår rundt byen Jämsä. Det er her, i landsdelen Jyvaskylä, at Rally Finland går av stabelen hvert år. Fartsprøvene går gjennom skoger, byer og forbi vakre innsjøer. Prøvene er kjent for å være utrolig kjappe og fulle av bakkekammer og hopp.

Løpene i Norge foregår i Hamar-regionen, i området der vinterolympiaden gikk av stabelen i 1994. Det er her Rally Norge arrangeres. Fartsprøvene går gjennom granskog, langs bobbanen og på skihopparenaen. Det dreier seg om tøffe tekniske prøver, der spilleren må lære seg å manøvrere på snø og sørge for å få maksimal uttelling av piggdekkene.

User rating: 1

Score rating: 10

Average rating: 10

Score: 81

Lansering: 20. mai 2011

Utvikler: Codemasters

Utgiver: Codemasters

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din