2010 FIFA World Cup

2010 FIFA World Cup South Africa introduserer realistiske detaljer og inneholder alle 199 landslag som deltok i kvalifiseringen, alle 10 offisielle lisensierte stadioner som vil brukes i Sør-Afrika og stadioner fra hver kvalifiseringsregion.

Alt som fansen liker med verdensmesterskapet vekkes til live i flott detaljert grafikk, inkludert konfettikanoner, vimpler og fyrverkeri, slik som den offisielle turneringen. I tillegg, vil supporterne som følger heltene sine til Sør-Afrika være på tribunene og vifte med landets flagg, holde store bannere og heie i deres morsmål.

EA SPORTS 2010 FIFA World Cup inneholder en mer avansert, hurtig og reagerende versjon av markedets ledende EA SPORTS fotballmotor som driver den prisbelønte FIFA 10-det høyeste rangerte sportspillet i nåtidens spillkonsoller. Nyvinninger i gamplayet fanger reisen fra kvalifisering til finalen med hjemme- og bortebane-strategier for hver nasjon, situasjonsbetinget taktikk i spillet og værforhold som påvirker fotballspillernes prestasjoner på banen.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 74

Lansering: 29. april 2010

Utvikler: EA Sports

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din