Wii Party U

Nyt brettspill og minispill på tv-en, spill kjente bordspill med Wii U GamePad-kontrollen eller transformer stuen til et spillshow! Wii Party U tilbyr noe for alle, uansett hva slags fest du kjører igang.

Alle på festen får sin egen Mii-karakter og kan delta i et medley av partyspill. Opplev nye måter å spille med andre på med Wii U GamePad.
Forestill deg at du for eksempel i «Lost-and-Found Square» er personen som holder GamePad og har gått deg vill på lekeplassen. Oppgaven din er å beskrive omgivelsene basert på hva du ser på GamePad for å hjelpe de andre spillerne å finne deg.
Post inntrykkene dine fra spillet til Miiverse. Du kan gi utførelsen din en karakter ved å gi den mellom 1 til 5 stjerner etter at kampen er over.
Du kan spille en rekke forskjellige «Tabletop Minigames», alt fra foosball til baseball, kun på Wii U GamePad-skjermen, og disse kan spilles både samarbeidende eller konkurrerende mellom to spillere.
I tillegg til hovedspillene som alle kan spille sammen, så finnes det 80 minispill som du kan spille på egen hånd. Disse inkluderer «Tabletop Minigames» som kan spilles bare med Wii U GamePad.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 46

Lansering: 25. oktober 2013

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din