Tiger Woods PGA Tour 12

egg ut på «The Road to the Masters» med Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters. For første gang i seriens historie kan du spille på den legendariske banen Augusta National og oppleve den tradisjonsrike Masters-turneringen.

Hør på caddien din, planlegg en strategi og konsentrer deg om spillet mens du føler den intense stemningen i hele PGA TOUR-sesongen. Legg ut på «The Road to the Masters», fra amatørnivå, via Q School og Nationwide Tour til PGA TOUR. Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters kommer til å glede alle golfentusiaster og er et soleklart førstevalg på golffronten i år!

Spill på den legendariske golfbanen Augusta National – For første gang i et Tiger Woods PGA TOUR-spill kan du konkurrere på Augusta National Golf Club. Opplev de historiske hullene som utgjør Amen Corner, og gjør ditt beste for å vinne den kjente grønne jakken.

Masters-øyeblikk – Gjenopplev og spill gjennom minneverdige historiske øyeblikk fra The Masters. Ta utfordringen og se hvordan du gjør det mot storheter som har spilt i denne legendariske turneringen.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 79

Lansering: 31. mars 2011

Utvikler: EA Sports

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din