Slik blir neste Assassin’s Creed

Assassin’s Creed-serien har de seneste årene vært det største flaggskipet for spillutvikleren- og utgiverne Ubisoft, og da var det naturlig med en ny avsløring under årets E3-messe i Los Angeles.

Det store spillselskapet valgte nemlig å vise en kort videosnutt fra det kommende Assassin’s Creed: Unity, som tradisjonen tro vil slippes når høsten nærmer seg. Denne gangen skal man få oppleve Paris på 1800-tallet, i en periode der revolusjon og krig står sentralt.

Du trodde kanskje ikke at det var mulig, men Unity vil bli enda større enn de tidligere spillene i serien, og utvikleren lover enda mer frihet.

Spesielt flerspiller står i fokus i det neste spillet. Du spiller som Arnold Victor Dorian, men kan sammen med venner utvikle ditt eget brorskap. Da kan dere jakte sammen i en spennende samarbeidmodus, som skal samsvare med hovedhistorien i spillet.

Se den rykende ferske traileren fra Assassin’s Creed: Unity:

Spillet utvikles naturligvis hovedsaklig for de to nestegenerasjonskonsollene Xbox One og Playstation 4, men vil også dukke opp til PC. De to «gamle» konsollene – Xbox 360 og Playstation 3 – får et eget Assassin’s Creed-spill som ikke er relatert til Unity.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din