Shadows of the Damned

Spillet leverer en sjokkerende og unik spillopplevelse med over toppen-action, gigantiske bosskamper, oppgaver, groteske fiender, intense øyeblikk og psykotisk grafikk. Gjør deg klar til en skremmende og intens tur til De fordømtes by.

Dykk dypt ned i en hypergal versjon av helvete som demonjeger Garcia Hotspur på et oppdrag for å redde jenta du elsker. Bekjemp mørkets armeer med lysets krefter og ved hjelp av Johnson, en tidligere demon som kan gjøre seg om til en rekke livsfarlige våpen.

– En ny visjon av helvete fra de kreative geniene Suda51 (No More Heroes), Shinji Mikami (Resident Evil 4) og Akira Yamaoka (Silent HillTM) – – Ved å kombinere intens Grindhouse-stil med psykologisk thriller-atmosfære gir Shadows of the Damned en unik visjon av helvete. Sinnssyke bosskamper – Ta knekken på noen av de største og mest minneverdige bossene noen sinne.
– Bruk lysets krefter for å bekjempe mørkemaktene – Manipuler balansen mellom lys og mørke for å bekjempe onde fiender, løse vanskelige oppgaver og bringe helvetes styrker i kne.
– Sinnssyke kamper – Riv mørkets makter i filler med en rekke våpen som kan oppgraderes, og gjør ditt beste for å overleve.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 71

Lansering: 24. juni 2011

Utvikler: Grasshopper

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din