RACE Pro

Med RACE Pro bringer nå den anerkjente og prisbelønte spillutvikleren SimBin, verdensledende på PC-racingsimulatorspill, sin unike spillutviklingskompetanse og know-how inn på Xbox 360-arenaen denne høsten.

RACE Pro gir spillere den ultimate racingopplevelse i hyperrealistiske omgivelser, basert på Lizard, SimBins egenutviklede fysikkmotor. Uovertruffen fysikk og kjørefølelse som gjør at spillerne kjenner hver eneste sving og de formidable akselerasjonskreftene rett på kroppen. For ikke å snakke om spenningen i pit-lanen og seiersrusen som førstemann over målstreken. RACE Pro byr på uovertruffen realisme og går dypt inn i racingverdenen med virkelighetstro bilmodeller og offisielle FIA-racingløp og baner. Spillerne har hånden på rattet når det gjelder sin egen racingkarriere og kan jobbe seg oppover i resultattabellen gjennom intens trening og seire i avgjørende løp. RACE Pro inneholder noe for alle uansett ferdighetsnivå, slik at selv nybegynner bare kan sette i gang. Og for de mer erfarne byr spillet på utfordrende baner og avanserte spillmodi.

I RACE Pro kan spillerne velge mellom et stort utvalg av biler med alt fra 200 til over 1000 hestekrefter, og kan delta i en rekke mesterskap, inkludert WTCC (World Touring Car Championship), Formel 3000 og Formel BMW. GT-biler fra bilprodusenter som Aston Martin og Saleen, står klar i startfeltet sammen med produksjonsbiler som Audi R8 og Dodge Viper SRT10. I tillegg er RACE Pro unik i det at dette spillet introduserer alle WTCC-bilene fra Alfa Romeo, BMW, Chevrolet og Seat på Xbox 360 for første gang noensinne. Spillet byr dessuten på ekstra moro i form av en Mini Cooper-utfordring der spillere på alle nivåer kan delta.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 61

Lansering: 20. februar 2009

Utvikler: SimBin

Utgiver: Atari

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din