Pikmin 3

Pikmin 3 er den neste delen i den kritikerroste Pikmin-serien som blander strategi og action. Her vi du oppdage en verden fylt med merkelige vesener og innta kommandoen over Pikmin for å overleve.

Verdenen er tettpakket av skatter og fiender, noe som gjør spillet mye mer actionfokusert og fyller det med forskjellige strategier og veialternativer som igjen øker gjenspillbarheten i utfordringsmodier.

Du kan velge mellom å spille med hjelp av Wii Remote Plus og Nunchuk-kontrollene eller Wii U GamePad. Med ny og intuitiv kontroll er det mulig å sikte direkte på objekter og kommandere de små, men mektige hærene dine på forskjellige måter.

GamePad fungerer som et oversiktskart og en radar som følger hvordan Pikmin beveger seg i sanntid. Du kan gli en finger over pekeskjermen for å kjapt bytte mellom områder, noe som gir bedre fleksibilitet når du kommanderer flere Pikmin-grupper.

Wii U-konsollens kraftige prosessor og HD-grafikk blir benyttet til det ytterste, noe som resulterer i en veldesignet verden, forbedrede Pikmin-bevegelser og nøye detaljerte oversikter for enklere strategisk bruk av Pikmin.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 80

Lansering: 26. juli 2013

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din