Nintendo Land

Nintendo Land er en artig og livlig fornøyelsespark med 12 forskjellige attraksjoner, hver med sin egen tvist basert på en Nintendo-serie. Spillet lanseres sammen med den spennende Wii U-konsollen.

Hver attraksjon har unike og innovative gameplayopplevelser som kun er mulig med Wii U GamePad-kontrollen. Avhengig av attraksjonen kan spillere konkurrere alene eller mot andre spillere, samt til og med slå seg sammen i lag for å samarbeide. Opp til fem spillere kan delta i dynamiske flerspillermodier i utvalgte attraksjoner. Opplevelsene endrer seg hver gang avhengig av om spillere bruker GamePad, holder en Wii Remote eller bare sitter og ser på de andre spille.

Donkey Kong’s Crash Course – Med bevegelseskontrollen til GamePad må du lede en skjør tralle gjennom ei hinderløype som minner om det originale Donkey Kong-arkadespillet. Dette spillet for én spiller lar andre tilskuere følge med på handlingen på TV-skjermen og tilby råd om hvordan du kan overkomme neste hinder.

Luigi’s Ghost Mansion – Spilleren med GamePad er et spøkelse som er usynlig for de andre spillerne og prøver å fange opp til fire andre spillere utrustet med lommelykter. Spøkelset må snike seg rundt på banen ved å holde seg i skyggene og prøve å fange spillerne en etter en. Spillerne kan arbeide sammen for å redde falne kamerater før spøkelset fanger alle sammen, og spøkelset vinner dersom alle spillerne blir fanget. Dersom spillerne klarer å lyse lommelykten sin mot spøkelset helt til livmåleren når null, så kåres de ut som vinnere.

User rating: 1

Score rating: 9

Average rating: 9

Score: 65

Lansering: 30. november 2012

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din