LEGO City Undercover

For første gang våkner fan-favoritten LEGO® Citys kjøretøy og byggesett til live i LEGO® City: Undercover, eksklusivt til Wii U. I dette spillet inntar du rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv utstyrt med smarte forkledninger

. Oppdraget går ut på å stanse den slemme Rex Fury og sette punktum for krimbølgen hans i LEGO City. Du kommer til å bruke Wii U GamePad som et nytt politiapparat mens du løper, kjører og flyr gjennom byen.

Wii U GamePad er vevd sømløst inn i gameplayopplevelsen. Bruk den til å scanne etter skjulte ledetråder og kriminelle, motta oppdragsoppdateringer og plassere sjekkpunkter på et kart over byen som viser posisjonen din i sanntid.
Opplev LEGO City som aldri før. Her vi du støte på kjente byggesett som kommer til live mens du utforsker den store byen og leter etter ledetråder for å stille Rex Fury for retten.
Gå i skjul med en rekke forskjellige forkledninger, slik som en brannmann, en konstruksjonsarbeider og til og med en raner, og bruk deres unike evner til å løse puslespill og få tilgang til nye områder av byen.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 74

Lansering: 28. mars 2013

Utvikler: Travellers Tales

Utgiver: Warner Bros

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din