Fuse

Hva skjer når menneskene får tilgang til kraftig, utenomjordisk teknologi det aldri var meningen at de skulle ha? Når den ustabile energikilden Fuse faller i gale hender, kaller CIA inn et eliteteam for å hente den ut igjen: Overstrike 9.

Spill sammen med opp til tre venner i lagbasert samarbeidsspill, mens du gjør ditt beste for å eliminere den paramilitære organisasjonen bak tyveriet. Bruk dødelige lagteknikker, koordiner kraftige angrep og gi hverandre dekning med prototypvåpen og hjelpemidler basert på ukjent teknologi. Med den unike LEAP-funksjonen kan du øyeblikkelig bytte fra agent til agent i kampens hete, for på den måten å dra nytte av hver enkelts spesielle arsenal. Du trenger lagkameratene dine og ildkraften deres for å hindre et globalt våpenkappløp i å komme ut av kontroll.

Dødelig lagarbeid – Bytt mellom de fire Overstrike-agentene i kampene med den unike LEAP-funksjonen for å kombinere våpen og egenskaper og få mer effektive resultater. Ved hjelp av taktisk lagarbeid kan du fullføre oppgaver og få Fuse-poeng du kan bruke til fantastiske oppgraderinger.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 0

Lansering: 30. mai 2013

Utvikler: Insomniac

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din