FIFA Street

Fra teamet bak den prisbelønte EA SPORTS FIFA-serien kommer FIFA Street – det mest autentiske gatefotballspillet som er laget noensinne, inspirert av gatefotball og stjerner fra hele verden. Enda en gang skal vakre finter og triks imponere.

Kast deg ut i en unik og morsom opplevelse der alt fra omgivelsene til utstyret og musikken er hentet direkte fra sporten og kulturen rundt. FIFA Street drives av den revolusjonerende FIFA-spillmotoren, og med den nye funksjonen Street Ball Control får du et arsenal med banebrytende gatedribletriks som gir deg enda mer intense dueller. Om du spiller rolig uten å bli svett, som spillet spilles Amsterdam, eller prøver deg på det fysiske spillet som spilles i London, får du overlegen ballkontroll og bedre spillopplevelse enn noen gang før. Konkurrer hvor som helst, fra parkeringsplasser og parker til prestisjetunge 5 mot 5-turneringer i futsal-stil i verdens største byer. Spill med og mot stjernene i de mest populære klubbene i verden – eller mot ekte gatespillere – og konkurrer på over 35 steder på forskjellige steder i verden.

– Fullstendig autentisitet – Det mest autentiske gatefotballspillet som er laget etterlikner måten gatefotball spilles på over hele verden. Alt fra omgivelsene til utstyret og musikken er skreddersydd sporten og kulturen rundt.

– Street Ball Control – Du har overlegen ballkontroll og bedre respons enn noen gang før. Med Street Ball Control etterlikner du berøringene, kreativiteten og showingen gatefotballstjernene er kjent for. Ta på deg utfordringen å slå – og ydmyke – motstanderne i en mot en-kamper, med nye driblestiler og et arsenal med nye ferdighetsteknikker.

– Stående dribling – Slå motstanderne i en mot en-dueller! Fra stillestående posisjon fører du ballen bakover, fremover og fra side til side for å lure motstanderen til å gjøre første trekk og så slå tunnel på ham eller gjøre et triks.

User rating: 2

Score rating: 14

Average rating: 7

Score: 58

Lansering: 15. mars 2012

Utvikler: EA Sports

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din