Tre utvidelsespakker til Battlefield 3

Mens spillerne fortsetter å pløye seg gjennom den første utvidelsespakken, «Back to Karkand», kunngjør DICE at det er tre nye utvidelsespakker på vei som utvider det populære spillet med nye spillvarianter, nye kart og nye våpen.

Battlefield-hæren er på nesten 12 millioner soldater, og den vokser hver eneste dag. Battlefield 3 og den første utvidelsespakken, Battlefield 3: Back to Karkand, fortsetter å rekruttere spillere verden rundt med dynamisk sandkassespill og toppmoderne teknologi. I dag demonstrerte DICE, et EA-studio, at de fortsatt tenker på tilhengerne av spillet ved å avdekke tre nye utvidelsespakker med ulikt tema man kan laste ned, som gjør den allerede overlegne Battlefield-spillopplevelsen enda bedre med nye spillopplevelser, nye spillvarianter, unike omgivesler og flere måter å kjempe på.

De nye utvidelsespakkene bruker også Frostbite 2-spillmotoren. Battlefield 3: Close Quarters kommer i juni, Battlefield 3: Armored Kill på høsten og Battlefield 3: End Game til vinteren.

· Battlefield 3: Close Quarters – I Battlefield 3: Close Quarters blir spillerne sluppet inn i en frenetisk krigssituasjon med kun infanteri. Frostbite 2-motoren gjør at omgivelsene vekkes til liv, mens alt fra møbler til gipsvegger skytes i fillebiter. Du kommer til å føle intensiteten av at verden eksploderer rundt deg mens skrot og knust glass blir liggende i hauger på gulvet, og det gjennomarbeidede banedesignet og den vertikale spillopplevelsen gir meget konkurransepregede omgivelser. Battlefield 3: Close Quarters har også nye våpen, oppdrag og unike dog tags du kan ta med deg tilbake til hovedspillet.

· Battlefield 3: Armored Kill – Etter de tette kampene i Battlefield 3: Close Quarters lanserer DICE Battlefield 3: Armored Kill, som gir deg kjøretøykaos i ekte Battlefield-stil. Med nye, kjørbare stridsvogner, ATV-er, mobilt artilleri og masse annet, gir Battlefield 3: Armored Kill deg enorme slagmarker der kjøretøyene braker sammen, inkludert det største kartet noensinne i Battlefield-historien.

· Battlefield 3: End Game – Den fjerde utvidelsespakken lanseres til vinteren, men mer informasjon om denne må du vente litt lenger på.

· Battlefield 3: Back to Karkand – Battlefield 3: Back to Karkand er tilgjengelig via nedlasting nå for $14,99 eller 1200 Microsoft Points og inneholder fire av de mest populære Battlefield 2-kartene (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island og Sharqi Peninsula), som er laget på nytt med Frostbite 2-spillmotoren.

Patrick Bach, Executive Producer for Battlefield 3 sier, “Istedenfor å levere kartpakker stykkevis, gir vi spillerne en helt ny opplevelse for hver utvidelse, for å sørge for at spillet er nytt og friskt hele tiden. Utvidelsene våre er laget for å gi tilhengerne det de vil ha, men også for å tiltrekke oss nye rekrutter med en spillopplevelse som er like dynamisk og uforutsigbar hver gang.”

Battlefield 3 støttes av den robuste sosiale plattformen Battlelog, som du kan bruke uten ekstra kostnad, og som inviterer spillerne til å konkurrere, kommunisere og spille med venner. Spillerne følger med på personlig statistikk, sammenlikner seg med andre spillere og blir med i en tropp for å dominere slagmarken. Og for å gjøre det enda mer konkurransepreget, har vi laget et fullt integrert leieserverprogram for konsollspillere, som man kan bruke til å spille på nettet med venner som man vil, enten i private eller rangerte kamper. Hvis du vil vite mer om disse forbedringene og fremtidige planer for Battlelog, kan du gå til www.battlefield.com.

Siden lanseringen 25. oktober, har Battlefield 3 fort blitt det raskest selgende spillet i EAs 20 år lange historie ved å selge nesten 12 millioner eksemplarer. Spillet har blitt hyllet av spillanmeldere over hele verden for det fengslende solospillet, de intense samarbeidsoppdragene og den vanedannende flerspillopplevelsen i verdensklasse. Battlefield 3 har vunnet mer enn 120 priser, inkludert IGN.coms “Best Multiplayer Game of 2011.”

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]