The Ascent

Dette helt nye action spillet er ikke noe du vil gå glipp av. Spillet ble lansert tidligere i år og er absolutt et spill som er verdt å teste. Her skal du få en liten vurdering av hva vi synes om spillet, grafikken og funksjonene som tilbys. Dersom du tenker at dette kan være et spill for deg så anbefaler deg absolutt å lese videre slik at du selv kan vurdere om dette er et spill du ønsker å teste.

Dette action spillet inneholder åpenbart action, men også rollespill og eventyr. Med andre ord er dette et spill du kan holde på med i timevis uten å bli lei. Du må være 18 år for å spille dette spillet.

Klarer du å redde deg selv og distriktet ditt?

Se for deg at verden du lever i på ingen måte er den verden vi kjenner i dag. Det har kommet skapninger fra alle verdens galakser og bosatt seg på jorda. Du jobber i storbyen og slaver for det store konglomeratet som styrer distriktet ditt. Plutselig skjer den ene katastrofale hendelsen etter den andre. Distriktet ditt er truet, The Ascent Group stenges ned og er ikke lenger i arbeid og du aner ikke hvorfor. Du må nå ta i bruk våpen både for å kunne beskytte deg selv, men også for å finne ut av hva som foregår med distriktet ditt.

Distriktet ditt er i umiddelbar fare og du må nå gjøre alt du kan for å redde deg selv og distriktet. I dette spenningsfulle spillet kan du velge om du ønsker å operere alene eller om du ønsker å slå deg sammen med opptil tre andre venner. Med andre ord så kan du velge om du ønsker å spille dette spillet med en multiplayer funksjon der du kan møte vennene dine online eller om du ønsker å spille alene. Spørsmålet er; tørr du å løse dette spennende og farlige oppdraget på egenhånd?

God grafikk og spennende oppdrag

Dette er et utrolig spennende spill med mange forskjellige twister slik at det aldri blir kjedelig. Spillet har en god grafikk slik at du absolutt kan få følelsen av at du befinner deg i en farlig situasjon. Den gode grafikken gjør også at du virkelig kan kjenne adrenalinet pumpe når du forsøker å sloss mot de merkelige skapningene som befinner seg utenfor vår galakse. Sikt høy og lavt, sikt presis og skyt og se om du klarer å redde deg selv og de andre fra livsfarlige utenomjordiske vesener.

I dette spillet kan du også tilpasse figuren eller avataren din slik som du selv ønsker. Tilpass figuren slik at cyberutstyret passer din egen stil og test ut hvilke forsterkninger som fungerer mot de forskjellige skapningene. Etter hvert som du jobber deg gjennom spillet vil du oppdage at ferdighetspoengene dine øker og at det blir lettere og lettere å bekjempe de mindre truende skapningene. Møt helt nye karakterer, fiender og en ny by som virkelig gjør dette spillet spennende. Klare du å redde distriktet og deg selv?

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]