Test: Logitech MX Sounds

De fleste gamere bruker hodetelefoner når de spiller. Rettelse – alle gamere bruker hodetelefoner når de spiller. I mange spill er bruken av lyd avgjørende, samtidig som kommunikasjon og prat mellom venner og lagkamerater ikke nødvendigvis bør kringkastes over høyttalere.

Allikevel har også de fleste et behov for høyttalere på kontorpulten. Enkelte ganger gjør man andre ting enn å spille, som å se på video eller lytte på musikk mens man spiller. Det gjelder definitivt for undertegnede, som veksler mye mellom spilling og jobb på datamaskinen. Heldigvis har Logitech lansert et rimelig alternativ til skrivebordshøyttalere – som både ser bra ut, er enkle i bruk samtidig som de leverer godkjent lydkvalitet.

Trådløse designhøyttalere

Hvor god lyd får man for under 1000-lappen, spør du? Akkurat så god lyd som Logitech leverer med sine trådløste Bluetooth-høyttalere MX Sound. For det kan vi avsløre først som sist – man får ingen dyp bass med disse høyttalerne, og lydkvaliteten er kanskje ikke noe for «lydentusiasten». Allikevel er det helt klart mye for pengene, og dette er et perfekt høyttalersett for den som vil ha et par stilige høyttalere for å lytte til musikk på mens man jobber.

Og når de er trådløse attpåtil, så er det ingenting å lure på!

Designet er moderne og stilig. Høyttalerne kommer i en nøytral farge, og ser virkelig «premium» ut, noe som ikke alltid er tilfellet for høyttalere i denne prisklassen. Lydkontrollen er berøringsvennlig og lyser opp på primærhøyttaleren når man tar hånden foran, noe som gjør at man ikke har noen fysiske knapper på høyttalerne. Det faktum at de er trådløse gjør at man også får minimalt med ledninger på skrivebordet.

Konklusjon

Ønsker man seg et par gode desktophøyttalere som både ser bra ut og leverer godkjent lyd, samtidig som de er trådløse, så er trolig Logitechs MX Sound et av de beste alternativene på markedet. Vi mener at høyttalerne leverer godt i forhold til prisen, både når det kommer til kvalitet/design og samtidig lydkvalitet.

User rating:

Score rating:

Average rating:

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]