Spillkritikk.no gir de gode spillene god kritikk

Det er ikke noe særlig å få negativ kritikk, men i denne artikkelen skal vi se at ikke alle har som formål å rakke ned på noe. Det vil si, noen spill får gjennomgå, fordi panelet som deltar i Spillkritikk.no består av en gjeng erfarne gamere og anmeldere fra store norske nettsteder og spillmiljø.

Det man får høre her er ren og skjær sannhet! Spill som Star Wars Battlefront, Assassin Creed: Syndicate og mange, mange flere blir anmeldt etter grundig testing. 

Og det er da greit å vite at det spillet du tenkte å kjøpe, får kun 20 av 100 poeng på Spillkritikk sin poengskala, slik at du slipper å bruke din tid på å prøve et spill som mange synes er elendig. Spillselskapene selv tåler å høre litt god ”spillkritikk”. De tjener tross alt enorme summer hvert eneste år. 

Det gjelder for det første å spare seg den tiden det tar å prøve et produkt du kanskje ikke liker. Det er ikke bare tid spart, men også penger dersom du kjøpte spillet fordi det hadde en flott framside. Det som er fint er at selv om de synes spillet var dårlig, så kan det jo hende du likte det likevel. Det blir en slager blant vennegjengen, garantert.

 

Slik blir du en enda bedre gamer 

Vi vil at du skal få sjansen til å velge spillene dine selv, men også å gi deg høykvalitets spillanmeldelser som du kan lese på en webside kalt spillkritikk.no. Det er slik vi gjør det mellom oss gamere. 

Har du tenkt på at den sparte tiden og ikke minst pengene du sparte kan brukes til helt andre ting. Ting du kanskje ikke visste fantes, i alle fall ikke her til lands. Men Oslo er faktisk en helt fantastisk hovedstad som kan tilby litt av hvert. Sjekker du ut nettsiden BraHjem.com, finner du ikke bare artikler om gode hjem og hva som skal til for å få et bra hjem. Neida, her kjører de like godt til med alt som kan kalles et ekstravagant luksusliv. Det starter på matkurs og ender i ulike opplevelsesgaver i Oslo, som du kan gi til noen du har kjær. I tillegg gir nettsiden tips om alt som gjør at hjemmet ditt blir perfekt. 

Og livet består av kontraster. Det gjelder ikke bare å finne en heftig spillopplevelse på den nye skjermen. Har du lyst, så finn opplevelsesgaver her du kan føle på kroppen. Med folk du liker og er glad i. Og det handler om å oppleve nye ting. Ting som kan sette spor. Spor som du kan fortelle dine barn og kanskje barnebarn om en gang i fremtiden.

 

Når alt kommer til alt….. 

Nei, det er kanskje ikke noe særlig å få kritikk, men den kan faktisk også være positiv. Den hjelper deg til å ta de rette valgene når du skal finne ditt nye favorittspill, som du enten kan spille offline eller mot noen langt der ute ett sted. 

I dagens aktive liv har man ikke tid til å ta dumme valg. La ikke alle avgjørelser stå på deg selv, men la eksperter komme med råd og tips, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktigst. Den gode spillopplevelsen og det gode liv.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]