Spillkritikk gir deg de spillene du leter etter

Spillkritikk gir deg de spillene du leter etter

Er du en ihuga gamer som elsker spill på alle dine enheter? Har du både PS3, fire og fem, egen stasjonær PC og det hele?

Da skal du sjekke ut nettsiden Spillkritikk.no som har utrolig gode anmeldelser av tusenvis av spill. Selv spill du kanskje aldri har hørt om, kan bli ditt neste oppdrag. 

Har du spilt Halo 1-4 men ikke ennå fått tid til å åpne Halo 5 Guardians? Dette spillet for X-box One er fullspekket med ellevill action. Er Master Chief egentlig den han sier, eller har han forsvunnet over på fiendens side? 

Eller er du av dem som aldri tok deg tiden til å spille FIFA16, men synes etterfølgerne var så bra at du nesten kunne tenke deg å teste også 2016-modellen. Husk det var da Island ble de store folkeheltene i EM og Ronaldo endelig fikk sitt mesterskap. Sjekk anmeldelsene av spillet på Spillkritikk.no 

Wow, tenker du kanskje, nettsiden tar meg faktisk seriøst. Det er akkurat en slik side du trenger får å finne tilbake til den intense spenningen som disse spillene gir deg. Da vil du nemlig kunne luke unna alle middelmådige spill, slik at du får direkte tilgang til den intense spillgleden. Og det skal ikke være vanskelig å finne ut at både ”The Last of Us” og ”Grand Theft Auto V”, har fått de beste kritikkene. Utvalget som består av en rekke eksperter og spilleglade gamere i Norge, lager en skala som går fra 0-100. Med fargene rødt, gult og grønt er det enkelt å se hvilke spill som er verdt å prøve. Sjekk ut selv, det kan ikke bli enklere.

 

God spillkritikk hjelper deg 

Er du ivrig etter å komme i gang, anbefaler vi deg å trykke på linkene øverst til høyre på siden. Spillkritikk.no har gjort det enkelt for deg, slik at du kan sortere ut alt det dårlige: 

  • Se de beste spillene
  • Sorter spill etter aldersgrense
  • Sorter spill etter sjanger
  • Sorter spill etter lansering 

Med disse fire kategoriene er du klar til å sette i gang. Er det skytespill med ekstremt virkelig synsvinkel eller fotballspill du liker, eller kanskje er det strategispill du kan spille time etter time. Legg en plan og erobre hele verden med klassisk krigføringstaktikk, eller bygg din egen verden av klosser og lignende. Spillkritikk-siden er genial for deg som ser på deg selv som en gamer. 

Har du lyst å finne ut hvordan det er å bli satt på en ekte spenningssøkende opplevelse, men på en helt annen måte?

 

Spennende action i Escape Room 

Da er ”Escape Room – The Inventors Legacy” en opplevelse du bare ikke kan la gå fra deg. I ”House of Secrets” er det plass til alle nysgjerrige tenkere som vil finne ut hvor smart du egentlig er. Her blir man låst inne i et rom en times tid, hvor oppgaven blir å løse noen helt utrolige utfordringer. Spillet er basert på en spennende fortelling om en gal vitenskapsmann som skapte utfordringer som ingen klarte å løse. Prøv Escape Room i Oslo.

 

Spillkritikk.no gjør det enklere for deg å finne ut hvilket spill du skal velge neste gang, men som sagt, ønsker du helt andre utfordringer så anbefaler vi deg å sjekke ut ”House of Secrets”  sitt fluktrom nå!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]