Spillet for deg som elsker hester

I dag kunngjorde Ubisoft at «Imagine Champion Rider 3D», det nyeste skuddet på stammen i den populære Imagine-serien, blir tilgjengelig den 14. februar for Nintendo 3DS-systemet.

Spillet utnytter funksjonene i Nintendo 3DS-systemet til fulle, og kan by på en grenseløs rideopplevelse med realistiske 3D-animasjoner. Spillet er oversatt til norsk.

«Imagine Champion Rider 3D» gir spilleren mulighet til å bli lederen av et team med ryttere. Tilbake på barndommens rideskole må de stelle og trene hester til ulike konkurranser, deriblant stunt-ridning. Gjennom varierte rideøkter kan hesteelskere oppdage vakre steder, kappløpe med vennene sine og spore opp dyr ved hjelp av fotspor-boken sin.

Gjennom å tilbringe tid med hestene for å øke prestasjonene kan de bygge opp unike relasjoner og lære mer om dem. Ryttereventyret kan skreddersys takket være muligheten til å velge mellom 16 hester fra 8 ulike raser og tilpasse avatarer og hesteutstyr.

«Imagine Champion Rider 3D» utnytter alle mulighetene i Nintendo 3DS-systemet, slik at spillerne kan ri fritt på realistiske 3D-hester i fantastiske, åpne omgivelser. Det kan også tilby StreetPass-deling og bruk av koder for å låse opp eksklusive gjenstander.

Spillet lanseres den 14. februar 2013.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din