Spillbar demo av Mass Effect 3

Commander Shepard — en steinhard krigsveteran og leder — vil at du skal være med i kampen om å få jorden tilbake! I dag lanserte BioWare demoen til Mass Effect 3 på Xbox 360, PlayStation3 og PC.

Mass Effect 3 er spillet det knyttes størst forventninger til i 2012. Spillet blander makeløse kamper, tilpasningsmuligheter, filmatisk historiefortelling og intens action i stor skala. Demoen gir deg en forhåndsvisning av denne fantastiske kombinasjonen, om du er en dreven N7-veteran eller galaksens nyeste rekrutt. BioWare har laget Mass Effect 3 så det leverer det veteranene forventer, mens også er lett å komme inn i for nye spillere.

BioWare kunngjorde også i dag at en helt ny dataanimert trailer til Mass Effect 3, “Ta jorden tilbake”, blir sendt for første gang under søndagens episode av “The Walking Dead”, AMCs kritikerroste, postapokalyptiske skrekkserie.

“Jeg er stolt over det teamet har fått til med Mass Effect 3, og jeg gleder meg til tilhengerne rundt omkring i verden skal få oppleve noe helt spesielt når de spiller demoen i dag,” sier Casey Hudson, Executive Producer for Mass Effect-serien.

Mass Effect 3-demoen starter med det katastrofale angrepet mot jorden, utført av den eldgamle reaper-rasen. Den inneholder også et spennende solospilloppdrag fra et senere tidspunkt i spillet. Du kan velge navn, kjønn og utseende på Commander Shepard. Disse valgene, i tillegg til at du velger Shepards bakgrunn, får spillet til å skrive seg selv på nytt, så du får vite alt som har skjedd i de tidligere spillene og kan komme i gang umiddelbart. I tillegg gir Mass Effect 3 deg tre ulike måter å oppleve den storslagne krigen om jorden på. Velger du “Action”, konsentrerer spillet seg om kampene og gir deg mulighet til å forhåndsbestemme tonen i avgjørelsene som tas i filmsekvenser. Med “Story” fokuseres det mer på samtaler og vanskelighetsgraden på kampene blir lavere. “Role Playing” er innstillingen du velger for å få den klassiske Mass Effect-opplevelsen, som blander utfordrende, intens action med en rik, interaktiv historie, der du selv velger hvordan spillet skal utvikle seg. Alle innstillinger kan justeres gjennom hele spillet, og de er også tilgjengelige i demoen. Mass Effect 3 blir også en av de første forhåndsdemoene som har full stemmegjenkjenningsfunksjonalitet med Kinect for Xbox 360.

Sammen med demoen får du også en prøvesmak på den nye flerspillvarianten i Mass Effect 3. For første gang i serien har Mass Effect 3 en morsom, vanedannende samarbeidsspillvariant som en del av Galaxy at War-systemet, som gir deg muligheten til å koble fremdriften i flerspillet eller andre programmer direkte tilbake til din egen historie i solospillet. Samarbeidsdelen av demoen låses opp 17. februar 2012. Hvis du har aktivert nettpasset til Battlefield 3, kan du låse opp samarbeidsdelen av demoen i dag.

Mass Effect 3 kaster deg ut i en storslagen krig der du må redde galaksen fra en eldgammel rase som kalles reapers. Du tar på deg rollen som Commander Shepard, en krigsherjet veteran som er villig til å gjøre hva som helst for å eliminere den tilnærmet ustoppelige fienden. Med et team med drevne veteraner ved din side, bestemmer du hvordan du vil gå frem for å ta jorden tilbake, og du kontrollerer alt fra våpen og egenskaper til forholdet figurene imellom.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]