Smash Bros-kopi underveis til Playstation

Ifølge nettstedet Paul Gale Network, som skryter av å kunne eksklusivt annonsere denne svært spennende Playstation-tittelen, jobbes det nå med å lage et svar til Nintendos velkjente Smash Bros-serie.

Foreløpig er ikke spillets navn, utvikler eller lanseringsdato kjent, men inntil videre omtales det som «Sony Smash Bros».

Sony-fansen kan altså glede seg til et fightingspill i 2D-stil som samler de velkjente spillfigurene du har sett i andre Playstation-spill. Også banene vil være inspirert av de ulike spillene, og vi kan forvente omgivelser som Misty Island fra Jak & Dexter-spillene. Ulike gjenstander for å krydre kampene litt er naturligvis inkludert.

Av spillbare karakterer nevnes Kratos (God of War), Sly Cooper, Nathan Drake (Uncharted), Fat Princess, Parappa, Sweet Tooth og Rico fra Killzone-spillene. Kanskje får de også selskap av andre figurer som ikke tilhører Sony, men som en gjesteopptreden.

Hvilke figurer håper du å se i dette spillet? Bildet nedenfor er en illustrasjon til hvordan karaktervelgeren kan komme til å se ut i Sonys Smash Bros-spill.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din