SimCity er tilbake med nytt spill

Serien som la grunnlaget for bysimulatorspillsjangeren er tilbake og gir spillerne sjansen til å lage sin egen drømmeverden! Electronic Arts kunngjorde i dag at SimCity går nye veier i 2013.

SimCity til PC, et helt nytt spill i serien, er for øyeblikket under utvikling hos Maxis Emeryville, og ble kunngjort i dag under GDC, et symposium med taler fra den Oscar-belønte regissøren Davis Guggenheim, Twitter-grunnleggeren Biz Stone og charity: water-sjef og stifter Scott Harrison.

“Vi vil gjerne takke de mange millioner tilhengerne som har hjulpet til med å gjøre navnet SimCity synonymt med bybyggesjangeren. Dette er en serie som alle bryr seg om her hos Maxis, og vi er glade over å kunne tilby et helt nytt spill til en helt ny generasjon spillere,” sier Lucy Bradshaw, Senior Vice President hos EAs Maxis Label. “Ved hjelp av den proprietære GlassBox-motoren vår gir SimCity til PC deg verktøy til å spille den mest sofistikerte simuleringen noensinne. Vi er jobber hardt med å sørge for at opplevelsen – uansett plattform – har den samme moroa, den samme følelsen og den samme spillbarheten serien har hatt helt siden begynnelsen.»

SimCity, som er planlagt lansert i 2013 til PC, blir en ny start for serien. Spillet har den samme dype simuleringen serien har vært kjent for i mer enn 20 år, og blander den med nestegenerasjonstilgjengelighet og en robust flerspillvariant som gir deg sjansen til å endre verden sammen med venner.

Tilhengere kan få første glimt av den nye versjonen av SimCity ved å se traileren på www.SimCity.com og man kan forhåndsbestille SimCity i dag på Origin for å få SimCity Heroes &Villains-innhold, med en kamp mellom Maxis Man og erkefienden hans, den lumske dr. Vu.

I mer enn 20 år har kongen innen bysimulatorspill fått mange millioner ordførere fra alle verdenshjørner. Når serien kommer tilbake i 2013, kommer SimCity til å glede en helt ny generasjon PC-spillere som kan ta kontrollen over sine egne, tilpassede byer og bygge en helt ny verden som eksisterer side om side med verdenene til vennene sine.

For første gang i SimCity-seriens historie, vil avgjørelsene du tar få varige konsekvenser som går utenfor bygrensene. Spillerne kan sammen ta seg av globale utfordringer som klimaendringer, leting etter fornybare ressurser og naturkatastrofer. Det er opp til enhver å avgjøre om man vil konkurrere eller samarbeide om å forme morgendagens verden – på godt og vondt.

Spillet drives av GlassBox Engine, Maxis’ proprietære spillmotor, og simulatoren våkner til liv på måter som ikke har vært mulige før nå. Alt du ser på skjermen er simulert – alle simmene i byen har jobber og kan miste dem, de kan kjøpe seg hus, få seg karrierer og komme seg opp og frem – eller bli en utgift for byen. SimCity er et spill der alle valg fører med seg endringer som påvirker byens karakter, tilstanden til regionen og de andre spillerne i hele SimCity-verdenen. Både gamle fans og nykommere kommer til å elske muligheten til å bygge opp visuelt og funksjonelt unike byer som endres basert på valgene man gjør.

Ved å kombinere morsomme, vanedannende spillelementer med et grensesnitt som oppfordrer alle til å hoppe inn å spille, starter SimCity en ny epoke med bysimulatorspill og oppfordrer spillerne til å endre verden sammen.

Fra den første utgivelsen i 1989, har SimCity vært det fremste bysimulatorspillet, og har fengslet mer enn 30 millioner spillere. Siden den gang har det kommet flere prisbelønte spill, som SimCity 2000, SimCity 3000 og SimCity 4, alle laget av den kritikerroste utvikleren Maxis. Du tar på deg rollen som ordfører og leder utviklingen av en ny storby. Serien gir deg mulighet til å lage detaljerte byer med de samme problemene man ser i den virkelige verden.

Du har et kraftig verktøysett til rådighet og kan lage helt unike byer, alt fra travle handelsbyer til oljeslukende industribyer – SimCity gir deg mulighet til å lage din helt egen fantasiverden.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]