Rooney forsvinner fra FIFA-coveret

OPPDATERT: EA har nå bekreftet denne saken. Messi blir frontfigur for FIFA 13, og får selskap av Arsenal-talentet Alex Oxlade-Chamberlain samt Manchester City-målvakt Joe Hart. Dermed har EA fått en representant for de tre lagene som endte øverst på tabellen i Premier League forrige sesong.

NYHETEN: EA har i lang tid hatt et samarbeid med Manchester United-stjernen Wayne Rooney som har frontet deres FIFA Football-serie. Nå er det hele ved veis ende.

Siden 2005 har stjernespissen vært avbildet på FIFA-coverne sammen med andre toppspillere som Ronaldinho og Kaka. I 2012-utgaven stilte Arsenal-spiller Jack Wilshere opp ved siden av Rooney.

Senere i dag vil EA annonsere at den mangeårige avtalen med Rooney nå avsluttes, ifølge spillnettstedet CVG.

Tidligere har det vært kjent at Lionel Messi har meldt overgang fra Pro Evolution Soccer-serien til EAs FIFA-serie, så at det blir den argentinske ballkunstneren som skal overta forsideplassen overrasker nok ikke mange.

Messi skal også avbildes sammen med to andre, velkjente fotballnavn, som annonseres senere i kveld. Samtidig skal også informasjonen i denne saken (forhåpentligvis) bekreftes.

FIFA 13 lanseres i slutten av september.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din