RollerCoaster Tycoon Classic

I denne anmeldelsen skal vi ta for oss det nye og spennende spillet RollerCoaster Tycoon Classic. Det kan være vanskelig å vite om man ønsker å teste et spill hvis man ikke vet noe om hva det går ut på og det er nettopp derfor vi ønsker å gi deg denne anmeldelsen, slik at du selv kan vurdere om dette er et spill for deg eller ikke.

Chris Sawyer fornyet dette RTC-opplevelsesspillet i 2017 og i dag kan vi alle nyte dette spennende og morsomme spillet. Dette spillet er en slags kombinasjon av RollerCoaster Tycoon og RollerCoster Tycoon 2, slik at du skal få en optimal opplevelse når du spiller. Her får du det beste fra begge spillene samlet på et og samme sted.

Bygg den beste parken

I dette spillet får du muligheten til å bygge de meste, mest eventyrspekkede berg-og-dal-banene du kan se for deg. Her er det kun kreativiteten som kan stoppe deg. Du velger selv om du ønsker at eventyrparken din skal bestå av design som allerede eksisterer eller om du ønsker å bygge dine egne baner, brikke for brikke. Med andre ord så bestemmer du selv hvor ekstreme berg-og-dal-banene skal være. Bedre enn det blir det jo ikke.

For at du skal lykkes i dette spillet er det viktig at du passer på at gjestene dine er fornøyde. Gjestene i parken din ønsker kanskje forskjellige ting og det kan derfor være en god ide å bygge både rolige og mer ekstreme berg-og-dal-baner slik at det finnes noe for alle. Du må heller ikke glemme at gjestene dine trenger mat og drikke. Derfor er du også nødt til å bygge boder der gjestene kan få tak i mat og drikke ved behov. Det er nemlig ikke bare behovet for et adrenalinkick som skal dekkes.

En tidsreise tilbake til det første dataspillet

Du kan finne frem din indre designer når du gjør parken komplett. Pass på at parken ser pen og ryddig ut, at det finnes blomster, trær og busker og ikke minst at det finnes noe å gjøre for alle de besøkende. Kanskje kan det være en god ide å sette inn en vannsklie, eller hva med et tog som går gjennom parken slik at gjesten kan beundre den fine parken din? Pass også på at det er lett for gjestene dine å komme seg rundt i parken, takket være fine veier, stier og skilter.

Dette er et morsomt spill der du enkelt kan få tiden til å gå. Dette spillet har ikke den beste grafikken, men det er også litt av poenget. Her er det meningen at du skal få følelsen av at du spiller et gammelt datamaskinspill – og den følelsen er helt autentisk. Dette spillet kan, når vi snakket om grafikk, minne om det aller første dataspillet du spilte. Bygg den fineste, feteste og beste parken slik at gjestene dine blir fornøyde. Er du ikke fornøyd selv kan du alltid gå tilbake å endre det du allerede har gjort slik at det blir enda litt bedre.  

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]