Prøv en karriere som streamer av spill

Å streame spill har økt massivt i popularitet over årene. Med lansering av plattformer slik som Twitch, der en kan se spillerne streame live, har gjort dette til en milliardindustri. Streaming foregår rett og slett så enkelt at en bare ser på et individ som spiller et bestemt spill. En kan komme med kommentarer, anbefalinger, økonomisk støtte, også videre. Ellers kan en også bare lene seg tilbake og nyte et spill, uten at det er en selv som trenger å spille.

De som streamer spillene kan fort tjene ganske så store beløp. Blant de aller mest populære kontoene på for eksempel YouTube i dag finner man en rekke streamere. Inntektene kommer fra generøse individer som donerer penger, reklameinntekter basert på antall seere, og ikke minst sponsorer som støtter deg tungt dersom du benytter deres utstyr. Det å motta penger i det hele tatt for å game er alle gutters drøm, men hvordan kommer en seg egentlig dit?

 

Invester der det trengs

Det aller første steget handler om å kjøpe det utstyret en trenger. Her bør investeringer gå til selve spillene, datamaskinen, og gaming utstyr slik som gaming stol og tastatur. Glem derimot ikke utstyr for lyd og programvare for selve streamingen. Kanskje vil du også at spillerne skal kunne se et lite bilde av deg mens du spiller også, og da må det investeres i et kamera og programvare for å få et bilde av deg løpende over skjermen.

Alt dette koster derimot så klart penger, og for unge personer kan det fort bli for dyrt. Dersom du virkelig ønsker å nå dine drømmer, så kan derimot det å låne penger være en god ide for deg. Da får du en pangstart på karrieren som streamer, og du kan kjøpe inn akkurat det utstyret som du trenger for å lykkes. Det er viktig med henhold til kvaliteten du skal levere. Om du skal kunne konkurrere med noen av verdens beste streamere, enten det er innen Fortnite eller FIFA, så er riktig utstyr helt essensielt for din suksess.

 

Jobb med det du elsker

Når samtlige bekymringer er lagt til side, så er det på tide å lene seg tilbake og visualisere seg selv i denne rollen. Tenk over det faktum at du faktisk kan tjene gode penger på det du aller mest elsker. De mange gangene mamma eller pappa sa nei til gaming i barndommen, eller kanskje til og med nylig, kan du nå gni tilbake i samvittigheten deres når det er du som betaler for familieferiene til utlandet.

Å jobbe med det du elsker er noe mange individer søker etter, men ikke lykkes i å oppnå. Dette stammer enkelt og greit fra det faktum at en har blitt frarøvet motet til å prøve seg på det. Med internettet er derimot nærmest ingenting umulig lenger, og selv det å spille spill kan en nå tjene store penger på. Ta opp lånet du trenger, skaff deg det gode kvalitetsutstyret, og jobb med det du elsker!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]