Oppdatering 1.2 til The Old Republic

Bygg opp din egen historie i Star Wars-galaksen! EA, BioWare og LucasArts kunngjorde i dag spilloppdatering 1.2 Legacy til Star Wars: The Old Republic. Legacy blir lagt ut i april 2012, og introduserer nytt gruppeinnhold og funksjoner som har blitt etterspurt av nettfellesskapet, inkludert PvP Warzone-rangeringer og Guild-banker, i tillegg til forbedringer i spillets innovative Legacy-system.

Denne oppdateringen gir også en forbedret UI-tilpasning, i tillegg til reparasjoner av programfeil og de siste optimaliseringene i kampbalansen. BioWare kunngjorde også i dag Star Wars: The Old Republics “Friends Trial”-program, som lar abonnenter invitere opp til tre av vennene sine til et sju dagers prøveabonnement.

“Før lansering prioriterte vi å gjøre Star Wars: The Old Republic til et så bra spill som mulig fra dag en,” sier doktor Greg Zeschuk, General Manager for BioWare Labels MMO Business Unit og en av stifterne av BioWare. “Nå som vi har oppnådd det, har vi skiftet fokus til å legge til og forbedre opplevelsen for tilhengerne våre. Legacy er den største oppdateringen så langt. Den er et godt eksempel på hva slags innhold spillerne kan forvente i månedene og årene som kommer.”

Spilloppdatering 1.2 gir spillerne den neste evolusjonen i Legacy-systemet. Man kan nå koble forskjellige figurer sammen til et familietre og gi dem evnen til å låse opp og dele spesielle egenskaper som kun er tilgjengelig for Legacy. Spillerne kan også tilpasse nye figurer ved å låse opp arter fra en hvilken som helst klasse i familietreet sitt. Legacy-systemet har også nye elementer til skipene i spillet, inkludert en postkasse og en terminal til bruk med Galactic Trade Network. Følgesvennfigurenes tilhørighet og moralske tilbøyeligheter drar også fordeler av Legacy-bonuser, og gir spillerne enda mer kontroll over lagkameratene sine.

I tillegg til forbedringen i tilpasningen av det grafiske grensesnittet, PvP Warzone-rangeringen, Guild-banker og nye ting i spillet, innfører Legacy-oppdateringen utfordrende, nytt innhold på høyt nivå for både erfarne og nye spillere:

Spilloppdatering 1.2: Nytt innhold:

· Flashpoint: Lost Island er en fortsettelse av Kaon Under Siege Flashpoint fra spilloppdatering 1-1 – Rise of the Rakghouls. Spillerne må overleve på en farlig og mystisk øy på Ord Mantell mens de prøver å finne ut mer om Rakghoul-viruset som herjet Tion Hegemony. Men svaret på gåten kan vise seg å bli livsfarlig …

· Operation: Explosive Conflict sender grupper på åtte eller seksten spillere (imperial eller republic) til en ny sone på planeten Denova, der forrædere og leiesoldater selger det sjeldne, eksplosive mineralet baradium til høystbydende. Spillerne kjemper seg gjennom horder med droider, leiesoldater og livsfarlige skapninger, som alle kjemper om kontroll over planeten og de verdifulle resursene der.

· Warzone: Novare Coast plasserer to lag mot hverandre i en storslagen kamp om kontroll over flere bombekasterstillinger og bruker dem til å angripe sårbare fiendebaser. Som Huttball Warzone, kan Novare Coast spilles Republic mot Empire eller med spillere fra samme fraksjon som kjemper mot hverandre i en spennende konkurranse for å avgjøre hvilken side som har de beste krigerne.

Fra og med i morgen, 6. mars, kan spillere som allerede abonnerer begynne å invitere vennene sine til å bli med i den galaktiske konflikten som en del av Friends Trial-programmet til Star Wars: The Old Republic. I en begrenset periode kan abonnenter sende en invitasjon til venner som ikke har spilt spillet før og som ikke har en aktiv, inaktiv eller tidligere Star Wars: The Old Republic-spillkonto.

I denne prøveutgaven har nye spillere sju dager på seg til å komme opp til nivå 15 i alle de åtte klassene og oppleve de spennende historiene som gjør Star Wars: The Old Republic til et unikt MMO (noen spillrestriksjoner gjelder). Prøvemedlemmer får også en begrenset periode på å kjøpe nedlastingsversjonen av Star Wars: The Old Republic på Origin.com til en spesiell tilbudspris.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]