Ønsker du å skrive om spill?

Siden vi lanserte nettstedet i 2010 har det skjedd mye, vi har vært igjennom tre designendringer og vi har stadig utvidet konseptet vårt.

Hovedkonseptet vårt er å samle inn alle norske anmeldelser av spill, legge sammen alle karakterene og gi spillene en poengsum basert på disse. I høst lanserte vi også våre egne anmeldelser, slik at våre brukere får enda en eksperts mening om spillene. I tilegg ønsker vi også å servere nyheter, spennende historier fra spillverdenen og alt annet som fortjener å skrives om.

Til å utføre dette leter vi etter deg som ønsker å skrive om spill.

Slik fungerer det:

– Spillene du skal anmelde dukker opp i postkassa di og kan beholdes etter test
– Regn med omkring 2 anmeldelser i måneden, men dette kan variere i perioder
– Stillingen er ikke lønnet, men du får sjansen til å se anmeldelsene dine på et raskt voksende spillnettsted samtidig som du får beholde spillene.
– Vi ønsker også at du jevnlig kan legge ut noen nyhetssaker/artikler på nettstedet vårt. Mengde og lignende blir vi enige om, men ikke søk dersom du ikke har 1-2 timer ukentlig til overs.

Hva kreves av deg?

– Du har en interesse for spill i alle sjangre (bilspill, sport, fps, strategi ++) og spiller ikke bare AAA-titler (Call of Duty, Battlefield, FIFA), ettersom spillene du vil teste vil variere svært i sjanger og kvalitet.
– Skriver godt norsk og formulerer deg spennende. Du har skrevet anmeldelser før, selv om de nødvendigvis ikke har vært på trykk eller blitt lest av mange.
– Du er pålitelig og leverer anmeldelser når du skal.
– Du ønsker å være med på å hjelpe Spillkritikk.no til å vokse.

Hvordan søker jeg?

Vi har for tiden fyllt opp behovet for skribenter. Kom tilbake senere!

Oppbyggingen bør være lik de andre anmeldelsene på nettstedet vårt, og bør ikke være veldig mye lengre enn 500 ord.

Det er ingen søknadsfrist. Så lenge denne saken er synlig er det fortsatt plass i redaksjonen vår. Alle søknader blir besvart, men regn med noen dagers ventetid.

Vi gleder oss til å lese anmeldelsen din!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]