Nytt program for strømming av spill

Det nye programmet Hauppauge Capture gjør det mulig å ta opp og strømme spilløkter, inkludert den tilhørende spillchatten. Programmet har integrert StreamEez og har funksjoner for enkel redigering, innsetting av personlig logo og opplasting til YouTube.

Brukere av Hauppauges populære HD PVR 2-boks, som kan ta opp personlige videoer fra konsoll- og PC-spill, får nå et komplett program for opptak, redigering og strømming.

Hauppauge Capture kan lastes ned gratis av HD PVR 2-brukere, og programmet inneholder en kraftig videoopptaker som gir spillerne muligheten til å spille inn og direktestrømme spillene sine – inkludert kommentarer.

Det nye programmet kan blant annet skilte med følgende:

– ettrykksopptak av spilløkter samt kommentarmikser
– direktestrømming via Twitch eller Ustream takket være den innebygde Hauppauge-maskinvaren og StreamEez-funksjonen
– hurtigredigering med «cuts only»-mulighet
– logofunksjon – sett din personlige logo på opptakene
– opplasting direkte til YouTube
– opptak av spillingen i 1080p HD fra Xbox 360, PS3 og WiiU

Separat styring av lyd fra spill og chat

I Hauppauge Capture finner du en innebygd lydmikser som kan kombinere lyden fra spillet og chatten. Lydmikseren er effektiv for både opptak og strømming av spilløkter, og den bruker en mikrofon som er tilkoblet mikrofoninngangen på opptaks-PC-en.

Mikseren gir uavhengig styring av lyden fra spillet og chatten. Hauppauge Capture har støtte for bruk av den innebygde opptaksknappen som er montert i toppdekselet på alle HD PVR 2-modeller, og gir brukerne mulighet til øyeblikkelig å starte og stoppe opptak.

Høy kvalitet med lav bithastighet

Hauppauges SteamEez-funksjon, som er integrert i Hauppauge Capture, bruker videokoderen i HD PVR 2-maskinvaren til å strømme spilløkter direkte via Twitch eller Ustream. Spillere kan lage spillarrangementer av høy kvalitet og strømme dem med lav bithastighet til følgere på Twitch eller Ustream. Videokoderen som er innebygd i maskinvaren, sørger for at strømming via nettet kun krever minimale systemressurser.

Brukerens spilløkter kan tas opp med Hauppauge Capture i full 1080p HD fra en spill-PC via HDMI eller Sony PlayStation 3 eller Microsoft Xbox 360.

Med en skyveknapp kan brukerne enkelt velge det riktige kvalitetsnivået for opptak og strømming. Hauppauge Capture fungerer på en bærbar Windows-datamaskin eller en stasjonær PC med Windows XP, Vista, 7 eller 8.

Sett din personlige logo på opptakene

Med Hauppauge Capture får brukerne en bedre opplevelse når de skal ta opp spilløktene sine. I ett og samme program kan de med ett enkelt klikk aktivere funksjoner som Capture, Edit, YouTube, SteamEez og Settings.

Samtidig kan de med logofunksjonen sette inn sin personlige logo direkte i opptakene. Det er et alt-i-ett-program designet av spillere for spillere. Det nye programmet kan lastes ned fra www.hauppauge.com/capture.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]