Nye fotballspill er i hyllene

Høsten er alltid en stor tid for spillinteresserte fotballfans. Spillselskapene slipper nemlig tradisjonen tro ut de oppdaterte utgavene av populære spilltitler som FIFA og Football Manager på denne årstiden.

I tillegg til å være populære gaver under juletreet, kan disse titlene også gi deg en langt bedre forståelse av internasjonal toppfotball. Særlig får du muligheten til å bli kjent med mindre populære spillere og lag som vises mindre på TV-skjermen.

Bruk den nye kunnskapen din

Du kan også gjøre deg kjent med de forskjellige lagene ved å sjekke tilbudene i et online casino, som i disse dager tilbyr alt fra nye og populære spilleautomater til odds på norske og internasjonale lagidretter. Fotballigaene som tilbys av bookmakerne kan selvsagt også spilles på FIFA19 og Football Manager, og kanskje oppdager du ukjente lag du ønsker å spille på. Gamblere som lykkes er ofte de som går mot strømmen, og i disse spillene kan du bli bedre kjent med mindre ligaer i Sentral- og Øst-Europa. Vi skal være de første til å innrømme at ungarsk toppfotball ikke fenger like mye som Premier League, men det er ofte lettere å finne gode spill og odds i mindre ligaer.

Mange nyheter i FIFA

FIFA19 ble sluppet i september, og inneholder flere nyheter for spillerne. Berøringssystemet har blitt enda mer aktivt, noe som utgjør en grunnleggende forandring i måten du demper og sentrer ballen på. I tillegg er det lagt til flere nye avanserte finter, hvor vi tipper at Neymar-finta blir populær blant de fleste spillerne. Taktikksystemet har også fått en grundig overhaling, og du kan derfor legge inn flere taktiske disposisjoner underveis i kampen. Det viktigste i fotball er allikevel å finne veien til nettmaskene, og nå kan du beregne avslutningene dine langt bedre. Dette betyr at du i større grad styrer treffet på ballen, men de innlagte skuddferdighetene til spilleren er selvsagt også viktige for å avgjøre om det blir mål eller ikke.

Kilde: EA

Nytt Football Manager er snart i hyllene

Selv om databasene blir stadig mer omfattende i FIFA er det ingen tvil om at det er Football Manager som er kongen på haugen blant faktabaserte managerspill. Den nye utgaven slippes 2. november, og ryktene sier at taktikkvalgene blir enda mer avanserte enn tidligere. Det som allikevel får den største oppussingen denne gangen er treningsseksjonen. Denne blir nå delt opp i tre daglige økter, og spilleren kan velge mellom 10 fokusområder. Vi stiller oss litt undrende til dette økte fokuset på trening, siden dette er noe de fleste spillere overlater til assistenten sin for å å få bedre flyt i spillet, men dette representerer selvsagt en betydelig forbedring for de spillerne som også er opptatt av denne funksjonen.

Tilhengere av tysk fotball kan glede seg over at lisensene for Bundesliga endelig er i orden, noe som betyr at lagene igjen har sine ordentlige navn. Andre ting vi håper å se er introduksjonen av VAR, som skapte ganske mye furore i sommerens VM. Kanskje får vi også endelig med damelag, sånn at likestillingen også når en av disse siste mannsbastionene. Football Manager er mer populært blant menn, men kanskje kan kvinnelige lag friste flere kvinnelige spillere til å prøve seg på et av markedets beste strategispill.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]