Ny oppdatering for The Old Republic

Denne store oppdateringen tilfører nytt innhold på høyere nivåer og innfører Legacy-systemet, en funksjon som binder sammen alle figurene dine til en familie, uavhengig av klasse og fraksjon, og gir dem mulighet til å låse opp nye spesialegenskaper. Spilloppdatering 1.2 inneholder også noen av forbedringene flest spillere har ønsket, inkludert tilpasning av brukergrensesnittet og innføring av laugbanker.

Det er også gjort mange forbedringer med balanseringen og selve spillopplevelsen.

For å markere spilloppdatering 1.2 og takke spillerne for støtten, har BioWare også kunngjort at de kommer til å tilby Star Wars: The Old Republic-spillere belønninger i spillet:

· Alle abonnenter med aktive spillkonti 12. april 2012 eller 21. april 2012 får en Tauntaun Ram Pet via spillets postsystem.
· Nye spillere som abonnerer på The Old Republic før 21. april 2012 får også Legacy Tauntaun Ram Pet.
· Alle aktive abonnenter som har en figur som har nådd nivå 50 12. april 2012 får 30 dager spilltid uten ekstra kostnad som lojalitetsbelønning.
· Tidligere abonnenter med inaktive konti inviteres tilbake for å spille spilloppdatering 1.2 i opp til sju dager uten ekstra kostnad fra 13. april 2012.

Spilloppdatering 1.2: Legacy er en stor milepæl for The Old Republic og demonstrerer tydelig at dette spillet er en pågående tjeneste,” sier doktor Greg Zeschuk, General Manager for BioWare Labels MMO Business Unit og en av stifterne av BioWare.

“Ikke bare er spilloppdatering 1.2 den største oppdateringen til The Old Republic, den tar seg også av spillfunksjoner og forbedringer spillerne har bedt om siden vi lanserte spillet for litt over tre måneder siden. Vi er stolte over at teamet har greid å levere en så stor og så bra oppdatering på såpass kort tid.”

Spilloppdatering 1.2 inneholder også den nye versjonen av Legacy-systemet, som gir spillerne egenskapen til å gi alle figurene et sterkt familiebånd i form av bonusegenskaper og figurtilpasning. Spillerne kobler figurene sine sammen til et familietre og gir dem evnen til å låse opp og dele spesielle Legacy-egenskaper. Man får også nye ting til skipene i spillet, inkludert en Galactic Trade Network-terminal. Legacy -systemet gir også spillerne muligheten til å låse opp nye figurraser, og vil være en fordel når det gjelder å styrke forholdet mellom figurer og deres moralske tilhørighet via bonuser.

I tillegg til Legacy-systemet inneholder spilloppdatering 1.2 andre spillfunksjoner, som forbedret tilpasning av grensesnittet, laugbanker og nye, verdifulle ting i spillet. Spilloppdateringen innfører også utfordrende nytt innhold på høyere nivåer, som både erfarne og nye spillere kan prøve seg på:

· Flashpoint: Lost Island er en fortsettelse av Flashpoint: Kaon Under Siege fra spilloppdatering 1-1 – Rise of the Rakghouls. Spillerne må overleve på en farlig og mystisk øy på Ord Mantell mens de prøver å finne ut mer om Rakghoul-viruset som herjet Tion Hegemony. Men svaret på gåten kan vise seg å bli livsfarlig … Lost Island er for grupper på fire spillere (Imperial eller Republic) med figurer på nivå 50.

· Operation: Explosive Conflict sender spillerne til en ny sone på planeten Denova, der forrædere og leiesoldater selger det sjeldne, eksplosive mineralet baradium til høystbydende. Man kjemper seg gjennom horder med droider, leiesoldater og livsfarlige skapninger, som alle kjemper om kontroll over planeten og de verdifulle resursene der. Denne operasjonen er for grupper på åtte eller seksten spillere (Imperial eller Republic) med figurer på nivå 50.

· Warzone: Novare Coast plasserer to lag mot hverandre i en storslagen kamp om kontroll over flere bombekasterstillinger som brukes til å angripe sårbare fiendebaser. Som Huttball Warzone, kan Novare Coast spilles Republic mot Empire eller med spillere fra samme fraksjon som kjemper mot hverandre i en spennende konkurranse for å avgjøre hvilken side som har de beste krigerne. Som for alle Warzones, er Novare Coast tilgjengelig for figurer over nivå 10.

Star Wars: The Old Republic foregår tusenvis av år før de klassiske Star Wars-filmene, i en tid der det galaktiske imperiet og sith-imperiet er låst i en storslagen krig som herjer hele galaksen. Ved å velge en av åtte kjente Star Wars-figurer – Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter og Imperial Agent, kan du bli helt eller skurk i din egen, personlige Star Wars-saga. Slå deg sammen med venner på nettet, kjemp i heltemodige slag som minner om filmene, kast deg ut i en galakse full av spennende figurer og planeter mens du opplever de intense kampene du kjenner fra Star Wars-universet.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]