Ny mikrokonsoll fra Razer

Razer, som er verdensledende på tilkoblede enheter og programvare til spill, kunngjorde i dag en ny produktserie sentrert rundt Razer Forge TV, en kraftig Android TV-mikrokonsoll som gjør at du nå kan få både hardcore PC-spilling og Android-spill i stuen. Dette nye spilløkosystemet består av Razer Forge TV-mikrokonsollen, Razer Cortex: Stream-programvaren og to Bluetooth-enheter, Razer Serval og Razer Turret.

Razer Forge TV gir deg førsteklasses ytelse med quad-core-prosessor, topp spillgrafikk, bransjeledende trådløs og nettverkstilkobling samt 16 GB intern lagringsplass – alt i en elegant og lydløs boks. Mikrokonsollens kraftige maskinvare kjører enkelt de mest populære spillene fra Google Play på en stor skjerm for opptil fire spillere.

Med Razer Serval, som er en Bluetooth-spillkontroller i konsollstil, kan du både navigere og spille på Razer Forge TV. Kontrolleren er designet av den samme Razer-staben som sto bak den prisvinnende Razer Sabertooth Xbox-kontrolleren. Med fire handlingsknapper, to tommelspaker og utløser- og bumperknapp kan du med Razer Serval spille et hvilket som helst kontrollerkompatibelt Android TV-spill eller Android-mobilspill på farten ved hjelp av enhetens telefonklype. Den allsidige spillkontrolleren kan memorisere opptil fire unike enhetstilkoblinger, slik at du enkelt kan veksle mellom Razer Forge TV, mobiltelefonen, nettbrettet og PC-en uten å måtte tenke på en haug med kontrollere og innstillinger.

Dagens muligheter for å spille PC-spill på større skjermer byr på en rekke utfordringer – alt fra kostbart ekstrautstyr, begrenset spillkompatibilitet, utilfredsstillende strømmingsteknologi og det evige styret med bruk av mus og tastatur i stuen.

Det er her Razer Cortex: Stream kommer inn i bildet – den nyeste funksjonen i Razers populære spillvelgerprogram som brukes av millioner av spillere over hele verden. Funksjonen lanseres i betaversjon våren 2015 og vil gi spilling med minimal venting og oppløsning i opptil Full HD via Wi-Fi- eller Ethernet-tilkobling. Denne egne spillstrømmingsteknologien vil sette en ny standard for strømmet PC-spilling. Razer Cortex: Stream er maskinvareuavhengig og kompatibel med DirectX9-spill og nyere fra alle utgivere.

Det hele toppes med Razer Turret – en trådløs mus/tastatur-løsning som er spesialtilpasset for spilling i godstolen, og som gir deg en fullblods PC-spillstyring i en elegant og supertynn form som passer perfekt i fanget. Tastaturet har full anti-ghosting, musen er en høypresisjons 3500 DPI tohåndsmus, og Razer Turret har i tillegg doble trådløse tilkoblinger via Bluetooth 4.0 LE eller Wireless 2,4 Ghz som sikrer spilling uten hakking og kompatibilitet på tvers av en rekke enheter.

«Med Razer Forge TV er de mest populære delene av et underholdningssenter samlet på ett sted,» sier Min-Liang Tan, som er CEO og en av grunnleggerne i Razer. «Her får du populære musikk- og filmapper og kan spille Android TV-spill for hele familien. Og de ivrigste gamerne kan i tillegg ta med seg PC-spillingen til sofaen. Razer Forge TV er fremtiden innen konsoller, slik vi ser det.»

Brukerne kan også kommunisere med Razer Forge TV via mobile enheter, inklusiv iOS, Android, ChromeBook, Windows m.m. Det finnes en mobil fjernkontrollapp som gjør navigeringen enkel og som også har støtte for talesøk. Ved hjelp av Google Cast kan brukerne sende nettsider, filmer, programmer og bilder til TV-en fra Android- eller iOS-mobilenheter eller bærbare datamaskiner. Med noen Android TV-spill og mediatyper kan fremdriften lagres og spilles av igjen på Android-smarttelefoner og -nettbrett via en lagringsfunksjon i nettskyen.

Razers har hatt suksess med å kombinere maskin- og programvare med sine kritikerroste spill- og systemprodukter. Selskapet har til dags dato levert 13 millioner tilkoblede enheter, og nesten 4 millioner mennesker logger seg på Razer-programvare hver måned.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]