Nintendo lanserer større 3DS

En større versjon av Nintendo 3DS-konsollen lanseres samtidig som New Art Academy og Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! den 28. juli i Europa

Et stort år for Nintendo 3DS-konsollen er i ferd med å bli enda større. Nintendo annonserte i den seneste Nintendo Direct-sendingen den 22. juni at de vil lansere Nintendo 3DS XL, en ny versjon av Nintendo 3DS med 90 prosent større skjermer. Nintendo 3DS XL blir tilgjengelig i Europa den 28. juni og vil gi spillere en enda bedre opplevelse!

Nintendo 3DS XL har et oppdatert utseende og vil bli tilgjengelig i fargene Silver + Black, Red + Black og Blue + Black. Den nye konsollens batteritid utkonkurrerer batteritiden på Nintendo 3DS, og den kommer med et 4 GB stort SD-kort som kan benyttes til å lagre innhold som nedlastbare spill og videoer fra Nintendo eShop. Ettersom kommende titler som New Super Mario Bros. 2 (lanseres 17. august) også vil være tilgjengelig som digitale nedlastinger vil du være glad for den ekstra plassen.

Selv om Nintendo 3DS XL har større skjerm, så ønsker Nintendo å gjøre den tilgjengelig til en fornuftig innkjøpspris. På grunn av dette, og fordi så mange fans allerede eier en håndholdt konsoll i Nintendo DS-familien, så vil AC-adapteren ikke være inkludert (selges separat).

Nintendo 3DS XL lanseres den 28. juli samtidig som New Art Academy, en ny del i Art Academy-serien. Med større skjermer på Nintendo 3DS XL vil brukere ha enda mer plass å slippe løs kreativiteten på mens de nyter kunstundervisning hvor de lærer ekte tegne- og maleteknikker.

Det nye Nintendo 3DS-spillet Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive, hvor du kan bringe dine egne skapninger til live, lanseres også den 28. juli.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din