Minireview av Eclipse til Black Ops 3

Den andre DLCen til Black Ops 3 heter Eclipse, og slippes på PS4 19. April og senere til xbone og PC. Oppdateringen inneholder fire nye flerspillerkart og et nytt innslag til den pågående historien med zombier.

Jeg har kun testet kartene, så vil derfor ikke uttale meg om zombiedelen.

De fire kartene som slippes er Knockout, Spire, Rift og Verge. Sistnevnte er remake av det gamle kartet Banzai fra World at War.

Knockout:

knockout

 

Knockout er en fryd for øyet. Den orientalske, men fargerike stilen gjør at jeg fokuserer mer på det visuelle en å faktisk plaffe ned motstanderene. Noe som resulterer i elendig K/D-ratio, men en eyegasm er ingenting å klage over. Om spilleren velger å beskue utover horisonten kan man se alt fra fugler til en flyvende Mr. Miyagi(neida, wax on wax off).

Flyten i kartet er slik som alle kart i bo3, hovedfokuset ligger i tre «baner», venstre, høyre og midten. Mesteparten av action foregår utendørs, men noe er inne.

Jeg likte best å holde meg utendørs da jeg følte av gangene og rommene inne var litt i smaleste laget.

Overall er Knockout et flott map med grei flyt. Ikke det beste(bare visuelt sett) og ikke det dårligste.

Rift:

rift

 

Jeg føler at Black Ops 3 fokuserer mye på vertikal krigføring med thrust jumping og ninjaløping på vegger, så Rift har tydeligvis valgt å gå en helt annen vei.

Kartet er bygd opp av trange, horisontale tunneler som gjør at thrust jumping er ganske ubrukelig på mesteparten av kartet. Noe jeg ikke liker, til tross for at jeg håper på et «boots on the ground»-COD i fremtiden. Dette funker bare ikke.

Temaet for kartet er kult, men det stopper der.

Dette var kartet jeg likte minst i DLCen, men det er mulig jeg forandrer litt meningen om Rift når jeg får spilt det litt mer.

Spire:

spire

 

En flyplass over skyene? Ja, en flyplass over skyene!

Det visuelle på Spire er virkelig flott. Det er moderne, lyst og veldig sci-fi. Det er et ganske stort og åpent map, så det passer ypperlig for snipers, og litt mindre for SMG-mennesker.

Kartet har veldig god flyt, mange plasser med veggløping på utsiden av kartet, og er overall er veldig bra map.

Jeg votet nesten alltid på Spire når det kom i maprotasjonen i lobbyen, med mindre det andre kartet var:

Verge

verge

 

Favoritten min fra den nye DLCen.

Verge er en remake av det gamle kartet «Banzai» fra Call of Duty: World at War, og det er veldig tydelig at designerene hos Treyarch har sett Mad Max: Fury Road, for det visuelle i Verge er som tatt rett ut fra filmen.

Og det funker.

Kartet er bygd opp slik at det virker som at begge lagene sloss over én vannkilde, med de standard tre «banene». Den ene siden er utendørs med flere steder å gjemme seg og bruke thrust jumps og vegger til sin fordel. Midten er utendørs og veldig rett, dermed et eldorado for snipers og den siste siden er mere tunneler og close combat, så her er det noe for alle.

Synes jeg at Eclipse er verdt pengene det koster?

Ja.

Alle kartene som følger med er fullstendig brukbare, og mye bedre enn i den tidligere DLCen.

Iallefall ikke bruk pengene på Supply Drops, da er Eclipse et mye bedre valg.

Som sagt tidligere har jeg ikke testet det nye til Zombiehistorien, så dette er ikke tatt med i betraktning av min vurdering, men etter å ha lest andre reviews om Zetsubou No Shima så tipper jeg det kun vil gjøre valget om kjøp eller ei enda enklere.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]