Mer Medal of Honor i oktober

Electronic Arts kunngjorde i dag at Medal of Honor Warfighter lanseres 23. oktober 2012. Spillet følger i fotsporene til Medal of Honor fra 2010, spillet som tok serien ut av andre verdenskrig og frem til et krigsherjet Afghanistan. Spillet introduserte også spillerne for U.S. Tier 1 Operators. Medal of Honor Warfighter går videre fra Afghanistan og tar opp kampen med fienden i oppdrag som henter inspirasjon fra konflikter i den virkelige verden.

Spillet gir deg forskjellige oppgaver, fra å redde gisler i Filippinene til å eliminere pirattrusler langs kysten av Somalia, og er en intens og personlig tolkning av dagens kamper mot den globale terrortrusselen. Spillet er skrevet av U.S. Tier 1 Operators på oppdrag, og leverer en aggressiv, skitten og autentisk opplevelse som gir deg rollen som verdens mest presise og disiplinerte krigere.

Medal of Honor Warfighter forteller den personlige historien til U.S. Tier 1 Operator “Preacher,» som kommer hjem og finner ut at familien hans er i ferd med å gå oppløsning, på grunn av de mange årene han har reist fra krig til krig. Han prøver å redde stumpene av ekteskapet, og blir minnet om det tross alt er familien han kjemper for. Men når det dødelige eksplosivet PETN utplasseres blant sivile og den militære og den sivile verdenen møtes, blir Preacher og lagkameratene hans sendt inn for å gjøre det de kan best – løse problemet.

“Fra nyhetsoverskrifter til filmer og bestselgere – alle snakker om spesialstyrkene og det de gjør for å forsvare verdensfreden. Medal of Honor Warfighter gir disse soldatene en sjanse til å fortelle den personlige historien sin om brorskap, familie og kampen som utkjempes for øyeblikket,” sier Greg Goodrich, Executive Producer for Medal of Honor.

“Men Tier 1 Operators er ikke bare amerikanere. I år kjører vi en global vinkling, vi introduserer Tier 1-enheter fra hele verden i flerspillet og tar spillerne med til steder rundt omkring på kloden. Vi fortsetter å hylle disse krigerne med aktelse og respekt med et autentisk blikk inn i livene deres, hjemme og på slagmarken.”

I flerspillet kan spillere verden rundt representere landets Tier 1 Operators på den globale slagmarken. Spillet har 12 forskjellige Tier 1 Operators fra et utvalg land, blant andre australsk SASR, britisk SAS, tysk KSK og polsk GROM. For første gang i serien introduserer Medal of Honor Warfighter “blue-vs-blue”-lagspill med flere nasjoner, der verdens beste krigere møtes i nettkamper.

Medal of Honor Warfighter bruker kraften i den avanserte Frostbite 2-spillmotoren, og utvikles av Danger Close Games i Los Angeles i California. I Medal of Honor Warfighter er utviklingssjefene som var med på å lage det populære spillet fra 2010 med på nytt. Kjerneteamet har blitt toppet med bransjeveteraner fra DICE, Treyarch og andre prisbelønte spillstudioer. Sammen har dette teamet skapt en samlet visjon for spillet – autentisitet, respekt og ære for dagens soldater, med ekte følelser, ekte trusler og et spill som er designet for å belyse den meget spesielle situasjonen disse soldatene er i.

Medal of Honor Warfighter blir tilgjengelig over hele verden 23. oktober 2012 til Xbox 360, PlayStation 3 og PC

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]