Mario Sports Mix

Fire glimrende sportsgrener har funnet veien til Mushroom Kingdom: volleyball, basketball, ishockey og dødball. Alle fire sportene finner du på én disk – et glimrende tilbud til Mario-fans, sportsfans og alle som befinner seg midt imellom.

Gjengen fra Mushroom Kingdom har samlet seg og er klar til dyst – i ekte Mario-stil. Selv om de grunnleggende reglene til sportene gjelder, så har hver og en av dem et par magiske Mario-tvister, slik som mynter og spesielle gjenstander, som øker galskapen og moroa.

Å samle mynter mens du spiller vil gi deg bonuspoeng. Så når spillere scorer et poeng eller får ballen i kurven, vil de også få ekstrabonusen.

Samle gjenstander som Koopa-skall som kan brukes mot motstanderne. Du kan til og med bruke spesielle gjenstander for å banke opp motstanderne mens du skyter eller kaster. Et eksempel på en spesiell ball-manøver er å bruke en mini-sopp til å krympe ballen før den slås over til den andre siden av volleyballnettet.

Hver karakter har en signaturmanøver som er så og si umulige for motstanderne å stanse. Dette inkluderer Marios ildkulemanøver og prinsesse Peach sine hjertefylte angrep.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 51

Lansering: 4. februar 2011

Utvikler: Square Enix

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din